up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Disney

Disney

Disney

Disneyn prinsessa

Disneyn prinsessa

Pixar

Pixar

Marvel

Marvel

Star Wars

Star Wars

UUSI

UUSI

Osastot

Elektroniikka

Huonekalut

Jalkineet

Lelut

Lumiurheilu

Paperitavara

Reput

Ruokinta

Urheilulajit

Urheilullinen Pyöräily

Urheiluvaellus

Vaatteet

Vaatteet

Vauva

Vesiurheilu

KAIKKI( Disney )

Uutuudet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Disney

Disney on maailmanlaajuisesti tunnettu viihde- ja media-konglomeraatti, joka on parhaiten tunnettu taianomaisten kokemusten luomisesta, jotka vetoavat kaikenikäisiin yleisöihin. Perustettu 16. lokakuuta 1923, Walt Disneyn ja Roy O. Disneyn toimesta, yritys aloitti aluksi pienenä animaatiostudiolla Hollywoodissa, Kaliforniassa. Tänä päivänä Disney on kehittynyt ikoniseksi brändiksi, joka sisältää elokuvia, TV-ohjelmia, temppeli- ja huvipuistoja, tuotteita ja paljon muuta, joka vie sukupolvien sydämiin ympäri maailman. Huolellisen työn ja laadukkaiden materiaalien ansiosta Disney varmistaa, että heidän tuotteensa näyttävät ei vain taianomaisilta, vaan myös tarjoavat mukavan ja taianomaisen kokemuksen asiakkailleen. Disneyn missiona on inspiroida iloa ja mielikuvitusta tarinankerronnan ja innovatiivisten kokemusten kautta. Monipuolisella joukolla rakastettuja hahmoja, kuten Mickey Mouse, Cinderella, Elsa ja Spider-Man (Marvelin hankinnan kautta), Disney on kudonnut taianomaisen tarinan, joka resonoi eri kulttuureihin ja aikakausiin. Disneyn kyky luoda ikivihreitä tarinoita ja kokemuksia on tehnyt siitä rakastetun brändin lähes satavuotiseksi. Vaatteista leluihin ja kaikkeen siltä väliltä Disneyn tuotteet tuovat arkeen taianomaista tunnelmaa, ja mahdollistavat fanien olla osa taianomaista maailmaa, jossa unelmat todella tulevat eloon.
Disney on paikka, jossa unelmat tulevat eloon

Disneyn vaatteet tuovat taianomaiset rakastetut hahmot ja ikonisen elokuvan muotiin. T-paidoista ja huppareista, jotka kuvaavat klassisen Disneyn hahmon, aina trendikkääseen vaatetukseen, joka on innoittanut viimeisimmistä elokuvista, vaatemallisto ikävöi lapsuuden unelmia ja nostalgista. Disneyn kengät yhdistävät mukavuuden taianomaisiin suunnitteluihin. Stailikkäistä tennareista, jotka on koristeltu hahmojen kuvioilla, lämpimiin tossuihin, jotka on koristeltu rakastetuilla prinsessoilla, Disneyn kenkämallisto antaa fanien astua taianomaiseen maailmaan joka askeleella. Disneyn luistimet tuovat Disneyn taian elävöittämään luistelumaailmaa. Suunnitellut rakastetuilla hahmoilla ja teemoilla Disneyn elokuvista, nämä luistimet kannustavat lapsia omaksumaan ulkoiluun, samalla pitäen taianomaisen tarinansa lähellä. Jäällä tai pyörillä, Disneyn luistimet tarjoavat ilahduttavia kokemuksia nuorille fanille, kun he liukuvat eteenpäin rakastettujen hahmojensa kanssa. Disneyn lelut sytyttävät lasten mielikuvituksen ja luovuuden maailmanlaajuisesti. Nämä lelut tarjoavat loputtoman hauskanpidon lisäksi myös stimuloivat oppimista ja sosiaalista kehittymistä, kun lapset luovat taianomaisia hetkiä suosikkitarinoistaan. Disneyn palapelit yhdistävät viihteen ja koulutuksen iloisella tavalla. Disneyn elokuvista inspiroituneet palapelit haastavat ja viihdyttävät fanien kaikenikäisiä. Palapelin ratkaiseminen tuo onnistumisen tunteen, kun rakastettujen hahmojen kuvat tulevat yhteen palan palalta. Disneyn ranta-pallot tuovat ekstra annoksen hauskuutta rantalomille ja uima-altaille. Värikkäillä väreillä ja Disneyn hahmoilla, ne inspiroivat naurua ja leikkisyyttä, tehden niistä pakollisen asusteen perheille, jotka haluavat luoda taianomaisia muistoja auringon alla. Disneyn potkulaudat antavat lapsille mahdollisuuden tutkia maailmaa Disneyn taian kanssa. Nämä potkulaudat yhdistävät toiminnallisuuden ja taianomaisen muotoilun, tehden ulkoilmatuokioista vieläkin jännittävämpiä.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje