up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Lego

Lego

KAIKKI ( Lego )

Noin Lego

LEGO, tunnettu tanskalainen leluyhtiö, tunnetaan maailmanlaajuisesti siitä, että se ruokkii sukupolvien luovaa henkeä. Yritys perustettiin vuonna 1932 Ole Kirk Christiansenin toimesta ja nimi ”LEGO” tulee tanskalaisesta fraasista ”leg godt”, mikä tarkoittaa ”leiki hyvin”.
Yli 80 vuoden aikana LEGO on luonut kulttuuriphenomenon, joka ulottuu paljon kauemmas kuin yksinomaan sen palikoista. Tuotemerkki on edistänyt oppimista leikkien ja jatkaa edelleen inspiroimistaan tulevaisuuden innovaattoreista, insinööreistä ja tarinankertojista. LEGOn sitoutuminen kestävään kehitykseen, kuten siirtyminen kasviperäisiin muoveihin, heijastaa sen velvollisuutta parempaan tulevaisuuteen. Kun LEGO suuntaa kohti tulevaisuutta, se on edelleen ikuinen symboli luovuudelle, hauskalle ja rajattomille mahdollisuuksille. LEGO on enemmän kuin pelkkä lelu; se on kestävä perintö mielikuvituksesta ja luovuudesta, joka jatkaa inspiroimistaan sukupolvia myöhemmin.

Rakentamalla mielikuvitusta tiiliseinästä

LEGOn menestyksen sydämessä on sen nerokas lukitettava tiilijärjestelmä, joka mahdollistaa lapsille ja aikuisille rakentamisen, luomisen ja innovoinnin. Värikkäiden ja monikäyttöisten palasten ansiosta Lego-rakennussarjat sopivat kaikille ikäryhmille, Duplosta vauvoille ja monimutkaisiin Creator Expert -sarjoihin ammattilaisrakentajille. Palojen lisäksi LEGO-hahmot ovat tulleet ikonisiksi. Minifiguurit ovat ottaneet monia rooleja teemoissa, kuten merirosvot, astronautit ja superkääpiöt, ja tuoneet tarinat eloon sekä lisänneet luomuksiin oman persoonallisuutensa.
Kaupungeista radoille LEGO-ajoneuvot tarjoavat jännittävän matkan liikennemaailmaan. LEGO Technic -sarjat tarjoavat dynaamisen haasteen vanhemmille rakentajille monimutkaisine vaihteistoineen, moottoreineen ja toimintoineen, jotka jäljittelevät oikeiden ajoneuvojen insinööritaidon. LEGO ei ole pelkkää rakentamista - se on myös tyyliä. LEGO-reput esittelevät käytännöllisyyden ja leikkisän suunnittelun liiton, joka tekee koulusta ja matkailusta hauskan seikkailun niin lapsille kuin aikuisille. Aivan erityisen yllätyksen lahjaksi esitellään Lego-kukkabouquet-sarja. Käsintehty LEGO-kukista, tämä sarja tuo luovuutta jokaiseen tilaan, antaen entusiastien järjestää kukkakimppu, joka ei koskaan kuihtu pois.
Marvel-faneille tarjotaan mahdollisuus upota itse Marvel-universumiin LEGO Marvel -sarjojen kanssa, joissa on ikonisia sankareita ja pahiksia Marvel-elokuvien maailmasta. Nämä sarjat tuovat jännittäviä skenaarioita eloon ja tarjoavat loputtomia mahdollisuuksia mielikuvitukselliseen tarinankerrontaan. Lego Disney tuo rakastettujen Disney-hahmojen ja tarinoiden taikaa kaikenikäisille fanille. Prinsessalinnoista Tähtien sota -aluksiin, nämä sarjat viettävät Disneyn taikamaailmaa.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje