Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Famosa

Om Famosa
Famosa, et navn som er synonymt med leg og elskede barndomsminder, har været en trofast i verden af ​​legetøj siden sin oprettelse i 1957. Grundlagt i Spanien, har mærket konsekvent stræbt efter at bringe glæde og underholdning til børn over hele verden gennem sine innovative og højkvalitets legetøj. Famosa´s rejse er markeret af en forpligtelse til kreativitet, sikkerhed og troen på, at hvert barn fortjener en barndom fyldt med latter og fantasi. Famosa´s rige historie og forpligtelse til at skabe mindeværdige barndomsoplevelser har styrket sin position som et elsket mærke i legetøjsverdenen. Gennem et diversificeret og fantasifuldt produktsortiment fortsætter Famosa med at forme, hvordan børn leger og lærer, og efterlader et uudsletteligt mærke på hjerterne af familier over hele verden.
Skabende glade minder siden 1957

Mærkets forskellige sortiment af Famosa legetøj imødekommer børn i alle aldre, der fremmer kreativitet og læring gennem leg. Virksomhedens dedikation til kvalitet sikrer, at hvert Famosa legetøj ikke kun er et objekt, men en kilde til glæde og inspiration. Blød, kærlig og umuligt sød, er Famosa bløde legetøj færdig med præcision og kærlighed. Disse bløde følgesvende bliver fortrolige for børn, og tilbyder komfort og varme. Uanset om det er en fluffy teddybjørn, en krammende kanin eller en fantasifuld karakter, er Famosa bløde legetøj designet til at blive værdsat følgesvende på enhver barndomsoplevelse. For unge opdagelsesrejsende og dyr entusiaster bringer Famosas samling af dyrfigurer de vidundere i den naturlige verden til leg. Realistisk detaljeret og indviklet udført, disse dyrfigurer inspirerer nysgerrighed og fantasifuld leg. Fra majestætiske løver til legesyge delfiner, Famosa dyrfigurer tænder en fornemmelse af undren og anerkendelse for skønheden i vildt. Famosa forstår vigtigheden af ​​at pleje leg for de små, og dens samling af Famosa babydukker afspejler dette engagement. Designet med omsorg og omhu for detaljer, Famosa babydukker opmuntrer pleje og rollespil, der fremmer følelsesmæssig udvikling og sociale færdigheder hos små børn. Famosa omfavner det kreative ånd hos børn med sin række af værktøjskasser. Disse kasser tilbyder et mulighed for unge sind til at udforske deres kunstneriske talenter og skabe smukke, fantasifulde projekter. Fra maling til håndværk, Famosa kunsthåndværk inspirerer selvudtryk og fantasifuld tænkning, så hver skabelse bliver et unikt mesterværk. Som bringer familier og venner sammen, er Famosa bordspil designet til fælles øjeblikke af sjov og latter. Famosa´s forpligtelse til kvalitet sikrer, at disse bordspil modstår tiden, og bliver elskede tilføjelser til familiens spilnætter.