up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Paperitavara Lasten Kauppa

Paperitavara lasten kauppa

Löydä laaja valikoima tuotteita Paperitavara tuotteita henkilölle lasten kauppa. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa kidinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Paperitavara

n merkit Paperitavara

Kuinka valita parhaat paperitarvikkeet lapsille?

Agendat ja kalenterit

Lasten päiväsuunnittelijat , kuten päiväkirjat ja kalenterit, ovat saatavilla eri väreissä ja kauniissa malleissa. Lapset rakastavat päivittäistä suunnittelijaa, johon voidaan kirjoittaa tärkeitä tapahtumia, syntymäpäiviä ja tehtäviä.

Laskimet

Oikean laskimen valinta lapsellesi riippuu kouluvuodesta, jona hän on. Ensimmäisellä luokalla sinun on valittava yksinkertainen laskin. Vältä laskimia , joissa on monimutkaisia ominaisuuksia, jotka voivat olla hämmentäviä. Väliluokilla lapset tarvitsevat kuitenkin tieteellisen laskimen, joka auttaa ratkaisemaan algebra ja tilastoongelmia.

Penaalit

Kun valitset lasten kynäkoteloita, varmista, että siinä on tarpeeksi tilaa kaikelle välttämättömälle, kuten lyijykynille, kynille, pyyhekumille, tusseille, korostuskynille, asteikolle, väreille, paperiliittimille jne. Markkinoilla on saatavilla erilaisia malleja ja materiaaleja kynäkoteloita. joista voit valita. Joihinkin koteloihin on painettu suosittuja sarjakuvahahmoja.

HUOPAKYNÄT

Markkerit ovat klassinen tapa värjätä. Lapset käyttävät niitä piirtämiseen ja värittämiseen. Markkerit sopivat erinomaisesti piirustustekniikoiden kehittämiseen rajattoman luovuuden saavuttamiseksi. Lisäksi vesipohjaiset tussit on helppo pestä käsistä ja kankaasta. On olemassa useita värejä, joissa on suuria ja pieniä merkkien kärkiä.

Kansiot

Kansioiden avulla voit järjestää ja pitää paperityöt siististi tallessa. Kansioita käytetään myös pitämään paperi rypistymättömänä ja suojaamaan sitä lisävaurioilta. Saatavilla on erikokoisia ja tyyppejä tiedostokansioita eri väreissä ja kuvioissa. Lasten on opittava pitämään asiakirjansa ja laskentataulukonsa järjestyksessä.

Labelers

Kun valitset lapsellesi tarratulostimen , varmista, että se on helppokäyttöinen alusta tulostamiseen. Merkinnöissä on oltava selkeät, nopeat ja helposti saatavilla olevat symbolit ja painikkeet. Tarjolla on myös eri tyylejä ja värejä tarrakonekoteloita, joita voit muokata lapsesi maun mukaan.

Huomautuksia

Valitsemasi muistikirjan koko riippuu siitä, kuinka lapsesi käyttää sitä. Voit valita erikokoisia ja tyylejä muistikirjoja. Muistikirjat ovat hyödyllisiä koulua käyville lapsille tärkeiden tehtävien kirjoittamiseen.

Lyijykynät ja kynät

Lyijy ja kynät ovat koulun perustarvikkeita. Kynien laatua tulee harkita, sillä se vaikuttaa lapsesi kirjoitustaitoon. Cerda Group , Safta , Ravensburger , Crayola ja Milan tarjoavat laadukkaimmat lasten paperitarvikkeet.

valokuvakehykset

Valokuvakehykset ovat osa kodin sisustusta. Voit kehystää lasten ja perheenjäsenten kuvat kehyksiin ja ripustaa ne seinille, jolloin vanhat muistosi herää henkiin. Valokuvakehyksiä on eri tyylejä, joista voit valita.

Lisää paperitarvikkeista:

Paluu kouluun on alkanut. Vanhempana sinun tulee ostaa lapsillesi parhaat paperitarvikkeet . Peruspaperitarvikkeita ja tarvikkeita ovat viivat, taulut, tarrat, pyyhekumit, albumit, kirjat, päiväkirjat ja maalit.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje