up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Fisher Price

myydyimmät

myydyimmät

Osastot

Elektroniikka

Lelut

Paperitavara

Reput

Vauva

KAIKKI( Fisher Price )

Uutuudet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Fisher price

Fisher-Price, rakastettu amerikkalainen brändi, on ollut pioneereja suunnitellessaan ja tuottaessaan innovatiivisia, opetuksellisia ja ikäänsä sopivia leluja vauvoille ja pienille lapsille vuodesta 1930 lähtien. Herm Fisherin, Irving Pricen ja Helen Schellen perustaman Fisher-Price-brändin maine on luotu leluista, jotka viihdyttävät ja edistävät lapsen kognitiivisten, motoristen ja sosiaalisten taitojen kehittymistä. Laadun, turvallisuuden ja luovuuden sitoutumisella Fisher-Price on tullut kotitalousnimeksi ja maailmanlaajuiseksi lelualan johtajaksi. Fisher-Price on säilyttänyt luotettavan brändin lapsille tarkoitettujen lelujen maailmassa vuosikymmeniä. Riittävästä historiastaan ​​luodessaan tuotteita, jotka vangitsevat nuoria mieliä edistämällä kasvua, Fisher-Price jatkaa tarjouksiensa muuttamista vastaamaan muuttuvia tarpeita lapsille ja perheille ympäri maailmaa. Leikin avulla lapset oppivat aiheuttamaan-vaikutussuhteista, kun he 'toimivat' omia laitteitaan.

Fisher-Price Nurturing Playful Development yli 90 vuoden ajan

Fisher-Price-lelut tunnistetaan värikkäistä väreistään, kestävästä rakenteestaan ​​ja painopisteestä taitojen kehittämiseen. Nämä lelut palvelevat eri ikäryhmiä tarjoamalla vaihtoehtoja, jotka stimuloivat mielikuvitusta, luovuutta ja oppimista. Klassisista pinottavista renkaista interaktiivisiin leikkikokonaisuuksiin Fisher-Price-lelut tarjoavat lapsille viihdyttäviä kokemuksia, jotka edistävät kasvua ja tutkimusta. Fisher-Price-puzzleilla nuoret mielet tutustuvat ongelmanratkaisuun ja kriittiseen ajatteluun. Nämä palapelit tulevat eri kokoisina ja monimutkaisuusasteina, jotka sopivat lapsille, kun he edistyvät kognitiivisissa taidoissaan. Eläin-, muoto- ja numeroteemojen välillä Fisher-Price-puzzlet kannustavat lapsia ajattelemaan loogisesti nauttiessaan hauskasta.Fisher-Price-kauko-ohjaimet jäljittelevät todellisia laitteita, jotka mahdollistavat lapsille mielikuvituksellisen leikkimisen. Nämä interaktiiviset lelut usein sisältävät painikkeita, jotka tuottavat ääniä, musiikkia ja valoja, edistäen aistien kehittymistä ja käsien ja silmien koordinaatiota.
Fisher-Price Little People -sarjassa on suloisia, tukevia hahmoja, jotka on suunniteltu pienten käsien käsittelyyn. Nämä hahmot edustavat monipuolista hahmoskaalaa, mukaan lukien ihmiset, eläimet ja rakastetut fiktiiviset hahmot. Little People -sarjat kannustavat mielikuvitukselliseen tarinankerrontaan ja roolileikkeihin, edistäen sosiaalisia taitoja ja emotionaalista kehitystä. Fisher-Price-vaunuilla on tunnettuja rauhoittavia ominaisuuksia. Nämä vaunut tarjoavat kevyttä liikettä, rauhoittavia melodioita ja joskus jopa pehmeää valaistusta, luoden rauhoittavan ympäristön vauvoille. Vaunut tarjoavat ei vain rentoutumista, vaan myös auttavat kehittämään aistien tietoisuutta ja visuaalista seurantaa. Fisher-Price-reppuja yhdistetään toiminnallisuuteen ja hauskuuteen esikouluikäisille ja nuorille lapsille. Suunniteltu hauskilla kuvioilla ja ergonomisilla ominaisuuksilla nämä reput toimivat seuralaisina pienille, kun he lähtevät koulutusmatkoille. Fisher-Price-reppuja ei ole vain tyylikkäitä, vaan myös käytännöllisiä, ja niissä on osastoja kirjojen, välipalojen ja muiden tarpeellisten asioiden säilyttämiseen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje