up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Star Wars

Star Wars

KAIKKI ( Star Wars )

Noin Star Wars

Vuodesta 1977 alkaen Star Wars on kuuluisa amerikkalainen eepinen avaruusooppera, joka on nyt muuttunut globaaliksi pop-kulttuurifenomeniksi. Sarjassa on laaja valikoima muita mediaa, kuten televisio, sarjakuvat, videopelit ja romaanit. Tänään Star Wars -ajoneuvot, toiminta-figuurit ja roolileikkilelut saavat suuren suosion lasten keskuudessa. Han Solo, Prinsessa Leia, Luke Skywalker, Chewbacca, BB-8, Darth Vader ja Boba Fett ovat jotkin Star Warsin tunnetuimmista hahmoista, jotka ovat saatavana laajassa valikoimassa keräilyn toiminta-figuureja ja leluja lapsille.
Sen houkuttelevan tarinankerronnan lisäksi Star Wars tunnetaan edistyksellisistä ainutlaatuisista efekteistä, luovista elokuvanteon tekniikoista ja rikkaasti yksityiskohtaisesta galaksista. Star Warsin sydämessä on tarina aatelisista jedileirit, voimien käyttäjistä, ja uhkaavista sith-leireistä, epärehellisyyden harjoittajista.
Sen jatkuvasta perinteestään huolimatta Star Wars on tullut taiteelliseksi ilmiöksi, joka ylittää sukupolvia. Se tutkii syvällisiä säveliä toivosta, lunastuksesta ja loputtomasta taistelusta hyvän ja pahan välillä. Star Wars jatkaa yleisön viihdyttämistä ympäri maailmaa, luoden yhteyden avaruuden ja ajan yli.

Star Wars-kokoelma skeittilautoja ja asusteita

Star Wars -vauvan tarvikkeet ovat suosittu vaihtoehto vanhemmille ja perheille, jotka ovat rakastuneet Star Wars-franchisiin ja haluavat esittää rakkautensa maailmaan, joka on kaukana, pienilleen. Nämä asusteet yleensä sisältävät ikonisia Star Wars-symboleja, hahmoja ja teemoja, mikä tekee niistä haluttuja sekä vanhemmille että vauvoille.
Star Wars-reppuja valmistetaan yleensä faneille, vanhoille ja nuorille, ja ne yleensä sisältävät symbolit, ikonit hahmot ja alukset Star Wars-universumista. Star Wars-avaimenperät ovat pieniä asusteita, joissa on hahmoja, suunnitteluja, symboleja ja elementtejä Star Wars -universumista. Star Wars -lelut palvelevat faneja kaikista ikäryhmistä ja ovat olleet tärkeä osa Star Wars -brändiä siitä lähtien, kun ensimmäinen elokuva julkaistiin vuonna 1977. Star Wars-toimintafiguurit ovat jotkin kokoelmalle ja ikonisimmista leluista sarjassa. Star Wars -skeittilaudat ovat skeittilaudat, joissa on grafiikka ja suunnittelu, jotka on tehostettu Star Wars-franchisingilla. Merkittävin ominaisuus Star Wars-skeittilaudasta on sen patongrafiikka.
Star Wars -figuurit ovat aseteltavissa pehmeitä figuureja, jotka määrittelevät henkilöitä Star Wars-elokuvista, TV-sarjoista ja laajennetusta universumista. Star Wars -palapelit ovat palapelit, joissa on kohtauksia, kuvia tai taiteita, jotka on valaistu Star Wars-franchisingilla. Nämä palapelit ovat suosittu viihdepalvelu ja tapa, jolla kaikenikäiset faneille voivat osallistua.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje