up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Masters Of The Universe

Masters Of The Universe

KAIKKI ( Masters Of The Universe )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Noin Masters Of The Universe

Masters Of The Universe on suosittu yhdysvaltalainen tieteiskauhufantasiaelokuva, joka esitettiin vuonna 1987. Tarjoamalla suosikkihahmosi nukeilla, he antavat seuraavalle sukupolvelle tutkia lapsuuden ihmeitä tuotteillaan ja esineillään. Masters Of The Universe -lelulinja valmistettiin vuonna 1981 Mattelillä esittämällä 51⁄2 tuuman toimintanukkeja. Tuotteen laatu ja suojaaminen ovat kaiken suunnittelun ja valmistuksen perusta. Yhteistyössä alan johtavien asiantuntijoiden, luojien ja suunnittelijoiden kanssa he varmistavat, että tuotteet täyttävät korkeimmat suojastandardit maailmanlaajuisesti.
Brändin menestyksen voi osoittaa sen monipuoliselle ja ainutlaatuiselle hahmokastille, luoville lelujen suunnitteluille ja ihastuttavalle tarinankerronnalle. Masters Of The Universe on myös kokenut uudelleen syntymän viime vuosina, uusien lelulinjojen, palapelien, naamioiden ja nukkejen kanssa, jotka esittävät erikoisia hahmoja uudelle sukupolvelle samalla kun he pitävät muistojen liekin elossa pitkäaikaisille faneille. Omaperäisten hahmojensa ja kestävän vetovoimansa ansiosta Masters of the Universe on erityinen ja ikoninen merkki viihdemaan valtakunnassa.

Masters Of The Universe -kokoelman palapelit, nuket ja julisteet

Masters Of The Universe -palapelit sisältävät usein uskomattoman taideteoksen, joka esittelee sankarin He-Manin, tukijoidensa ja taistelunsa pahaa Skeletoria ja palvelijoitaan vastaan. Taide heijastaa sarjan henkeä ja herättää fanien muistoja. Nämä palapelit tulevat eri kokoisina ja palapelin osina eri taitotasojen ja mieltymysten mukaan.
Masters Of The Universe -nuket ovat suosittuja luovien toimintomerkkien ansiosta. Nämä voivat sisältää mekanismeja, joilla nukeilla on mahdollista lyödä, potkia tai suorittaa muita toimintoja, kun erityisiä nuken osia käytetään. MOTU -nuket ovat läheisesti yhteydessä animaatiosarjoihin ja muihin mediadioihin, mikä lisää niiden kestävää suosiota ja taiteellista merkitystä.
Masters Of The Universe -rakennuspelit voivat olla nautittavia ja nautittavia sekä kilpailu- että yhteistyötilassa. Moninpelimahdollisuudet voivat sallia pelaajien liittyä suojelemaan Eterniaa tai kilpailla nähdäkseen, kuka voi luoda kaikkein ainutlaatuisimman rakenteen. Tarinankerronnallisten elementtien ja tehtävien sisällyttäminen tekee pelistä mielenkiintoisemman. Pelaajat voivat aloittaa tehtäviä tai haasteita, joita MOTU -tarinat herättävät.
Masters Of The Universe -julisteet tulevat laajan taiteenlajien mukaan, vanhoista kuvaista, jotka muistuttavat todellisia toimintanukkeja ja sarjakuvia, ja aina edistyneempiin ja tyylikkäisiin rakenteisiin. Monet rakastajat haluavat kehystää MOTU -julisteensa suojellakseen ja parantaakseen ulkonäköään. Mukaan lukien kustomoidut kehykset voivat lisätä ammattimaisen kosketuksen esitykseen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje