Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Star Wars

Information för Star Wars
1977 började Star Wars som en framstående amerikansk episk rymdopera som nu har blivit en global popkulturfenomen. Franchise innehåller ett brett spektrum av andra medier som TV, serietidningar, videospel och romaner. Idag är Star Wars fordon, actionfigurer och rollspel leksaker som uppnår stor popularitet bland barn. Han Solo, prinsessa Leia, Luke Skywalker, Chewbacca, BB-8, Darth Vader och Boba Fett är några av de framstående figurerna i Star Wars som är tillgängliga i ett brett utbud av samlaractionfigurer och leksaker för barn.
Ovanför sin fängslande berättande är Star Wars känd för banbrytande unika effekter, kreativa filmtekniker och en rikt detaljerad galax. I grunden är Star Wars en berättelse om striden mellan den adliga Jedi, bärare av Kraften, och den hotfulla Sith, praktikare av den skumma sidan.
Med sin pågående arv har Star Wars blivit en konstnärlig fenomen som överstiger generationer. Den utforskar djupa melodier av hopp, förlåtelse och den eviga striden mellan gott och ont. Star Wars fortsätter att glädja publik världen över, skapar en länk som spänner över universum och överstiger tid.

Star Wars-samling av skateboards och tillbehör

Star Wars-babytillbehör är ett populärt val för föräldrar och familjer som är fans av Star Wars-franchisen och gärna presenterar sin kärlek till universumet långt, långt borta för sina små. Dessa tillbehör har vanligtvis ikoniska Star Wars-symboler, karaktärer och teman, vilket gör dem efterfrågade både av föräldrar och spädbarn.
Star Wars-ryggsäckar är vanligtvis designade för fans av serien, både gamla och unga, och har vanligtvis symboler, ikoniska karaktärer och skepp från Star Wars- universum. Star Wars-nyckelringar är små accessoarer som har karaktärer, design, symboler och element från Star Wars-universumet.
Star Wars-leksaker är avsedda för fans i alla åldrar och har varit en viktig del av Star Wars-märket sedan premiären av den första filmen 1977. Star Wars-actionfigurer är några av de mest samlarbara och ikoniska leksakerna i franchisen. Star Wars skateboards är skateboards som har grafik och design som ökar Star Wars franchisen. Den mest anmärkningsvärda attributet av en Star Wars skateboard är dess patio grafik.
Star Wars-figurer är poserbara mjuka figurer som definierar personligheter från Star Wars-filmer, TV-serier och utökade universum. Star Wars-pussel är pussel med scener, bilder eller konstverk som belyser Star Wars-franchisen. Dessa pussel är en populär form av underhållning och ett sätt för fans i alla åldrar att delta.