up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Trening løping og triathlon

Trening løping og triathlon

Finn et bredt utvalg av Trening-produkter for løping og triathlon. Oppdag de beste tilbudene hos runnerinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Trening

Merkevarer av Trening

Slik trener du for din første triatlon

Respiratoriske trenere

Respiratorisk muskeltrening> RMT er en prosedyre som hjelper til med å forbedre respiratoriske muskelfunksjoner gjennom bestemte øvelser. Respiratoriske muskeltrenere er håndholdte enheter som er designet for å støtte og styrke inspirasjon og utåndingsmuskler.
Disse kompakte og bærbare enhetene er enkle å bruke og nyttige for å utvikle kraften og utholdenheten til pustemuskulaturen. Åndedrettsmuskeltrening har vist seg å være effektivt for idrettsprestasjoner. Derfor bruker mange idrettsutøvere RMT som en del av deres sportstrening. Ultrabreathe , Sport2people , Gymstick , Eolos , Bh Fitness og Bodytone er de beste produsentene av respiratoriske trenere.

Opplæring

Det mest grunnleggende aspektet ved å delta i din første triatlon er å velge et arrangement som passer dine ferdighetsnivåer og erfaring. Vurder å delta i en duathlon som er en kombinasjon av løping og sykling. Du kan også starte med å velge et vannkjøring som er en kombinasjon av svømming og løping.
Uansett hva du velger, er den beste måten å holde deg motivert og holde deg til målene dine å trene med en ekspert eller klubb. For å mestre ferdighetene dine og utkonkurrere deg i løpet, er trening nøkkelen. Når du trener for ditt første triatlon, er en vanlig retningslinje:

• Ingen trening start 6 uker før
• Gjennomsnittlig kondisjon start 4 uker før

Tredemøller

Du kan absolutt trene til en maraton på en tredemølle. En tredemølle kan brukes som et treningsverktøy for spesifikke maratonhastighetstreninger, så vel som din totale maraton trening. I kuldevær eller myldrende oppvarmingsforhold ute, vil det være en god idé å bruke tredemøllen og unngå potensielt usikre trening ute.
I tillegg til muligheten til å trene innendørs, kan korte treningsøkter på tredemølle bidra til å øke løpehastigheten i en triathlon. Tredemøller er gode treningsverktøy hvis de brukes riktig i en treningsrutine. Imidlertid kan tredemølleopplæring også være potensielt skadelig hvis løperen ikke vet hvordan man bruker maskinen riktig eller presser seg selv til å holde tritt med et tempo/hastighet som er for fort.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk