Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Træning

Træning løb og triatlon

Find et bredt udvalg af Træning-produkter til løb og triatlon. Oplev de bedste tilbud hos runnerinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Træning

Mærker for Træning

Sådan træner du til din første triathlon

Respiratoriske undervisere

Respiratorisk muskeltræning> RMT er en procedure, der hjælper med at forbedre respiratoriske muskelfunktioner gennem særlige øvelser. Respiratoriske muskeltrænere er håndholdte enheder, der er designet til at understøtte og styrke inspiration og udåndingsmuskler.
Disse kompakte og bærbare enheder er lette at bruge og nyttige til at udvikle kraften og udholdenheden af deres vejrtrækningsmuskler. Åndedrætsmuskeltræning har vist sig at være effektiv til sportspræstationer. Derfor adopterer mange sportsfolk RMT som en del af deres sportstræning. Ultrabreathe , Sport2people , Gymstick , Eolos , Bh Fitness og Bodytone er de bedste producenter af åndedrætstrænere.

Uddannelse

Det mest grundlæggende aspekt ved at deltage i din første triathlon er at vælge en begivenhed, der passer til dine færdighedsniveauer og erfaring. Overvej at deltage i en duathlon, som er en kombination af løb og cykling. Du kan også starte med at vælge en akvathlon, som er en kombination af svømning og løb.
Uanset hvad du vælger, er den bedste måde at forblive motiveret og holde fast ved dine mål at træne med en ekspert eller klub. For at mestre dine færdigheder og udkonkurrere dig i løbet er øvelse nøglen. Når du træner til din første triathlon, er en fælles retningslinje:

• Ingen fitness start 6 uger før
• Gennemsnitlig fitness start 4 uger før

Løbebånd

Du kan helt sikkert træne til et marathon på et løbebånd. En løbebånd kan bruges som et træningsværktøj til specifikke maratonhastighedstræninger samt din samlede maratontræning. I frostvejr eller svedende opvarmningsforhold udenfor, ville det være en god idé at bruge løbebåndet og undgå potentielt usikker træning udenfor.
Ud over muligheden for at træne indendørs kan korte træningspas på et løbebånd hjælpe med at øge din løbehastighed i en triathlon. Løbebånd er gode træningsværktøjer, hvis de bruges korrekt i en træningsrutine. Løbebåndstræning kan imidlertid også være potentielt skadelig, hvis løberen ikke ved, hvordan man bruger maskinen korrekt eller presser sig selv til at følge med i et for hurtigt tempo/hastighed.