up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Träning löpning och triathlon

Träning löpning och triathlon

Hitta ett brett utbud av Träning-produkter för löpning och triathlon. Upptäck de bästa erbjudandena på runnerinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Träning

Märken i Träning

Hur man tränar inför din första triathlon

Andningstränare

Respiratorisk muskelträning> RMT är ett förfarande som hjälper till att förbättra andningsmuskelfunktionerna genom särskilda övningar. Andningsmuskeltränare är handhållna enheter som är utformade för att stödja och stärka inspiration och utandningsmuskler.
Dessa kompakta och bärbara enheter är enkla att använda och användbara för att utveckla kraften och uthålligheten hos sina andningsmuskler. Andningsträning har visat sig vara effektivt för sportprestationer. Därför använder många idrottare RMT som en del av sin sportträning. Ultrabreathe , Sport2people , Gymstick , Eolos , Bh Fitness och Bodytone är de bästa tillverkarna av andningstränare.

Träning

Den mest grundläggande aspekten av att delta i din första triathlon är att välja ett evenemang som passar dina färdighetsnivåer och erfarenhet. Överväg att delta i en duathlon som är en kombination av löpning och cykling. Du kan också börja med att välja en vattenkamp som är en kombination av simning och löpning.
Oavsett vad du väljer är det bästa sättet att hålla dig motiverad och hålla fast vid dina mål att träna med en expert eller klubb. För att behärska dina färdigheter och överträffa i loppet är övning nyckeln. När du tränar för din första triathlon är en vanlig riktlinje:

• Ingen fitness start 6 veckor innan
• Genomsnittlig kondition start 4 veckor innan

Löpband

Du kan verkligen träna för ett maraton på ett löpband. En löpband kan användas som ett träningsverktyg för specifika maratonhastigheter och din totala maratonträning. Vid frysande väder eller svalkande uppvärmningsförhållanden ute, skulle det vara en bra idé att använda löpbandet och undvika potentiellt osäker träning ute.
Förutom möjligheten att träna inomhus kan korta träningspass på ett löpband hjälpa till att öka din löphastighet i en triathlon. Löpband är bra träningsverktyg om de används korrekt i en träningsrutin. Men löpbandsträning kan också vara potentiellt skadlig om löparen inte vet hur man använder maskinen på rätt sätt eller pressar sig själv för att hänga med i en alltför snabb takt/hastighet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga