Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Harjoittelu

Harjoittelu juoksu ja triatlon

Löydä laaja valikoima tuotteita Harjoittelu tuotteita henkilölle juoksu ja triatlon. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa runnerinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Harjoittelu

n merkit Harjoittelu

Kuinka treenata ensimmäistä triathlonia varten

Hengityskoneet

Hengityslihasten harjoittelu> RMT on menettely, joka auttaa parantamaan hengityslihasten toimintaa tiettyjen harjoitusten avulla. Hengityslihaskouluttajat ovat kämmenlaitteita, jotka on suunniteltu tukemaan ja vahvistamaan inspiraatiota ja uloshengityslihaksia.
Nämä pienikokoiset ja kannettavat laitteet ovat helppokäyttöisiä ja hyödyllisiä hengityslihasten voiman ja kestävyyden kehittämisessä. Hengityslihasten harjoittelun on osoitettu olevan tehokas urheilusuoritukseen. Siksi monet urheilijat ottavat RMT: n osaksi urheilukoulutustaan. Ultrabreathe , Sport2people , Gymstick , Eolos , Bh Fitness ja Bodytone ovat parhaita hengityslaitteiden valmistajia.

Koulutus

Ensimmäisen triatlonisi osallistumisen perusedellytys on taitotasosi ja kokemuksesi mukaisen tapahtuman valitseminen. Harkitse osallistumista duatloniin, joka on juoksun ja pyöräilyn yhdistelmä. Voit myös aloittaa valitsemalla akvatlonin, joka on uinnin ja juoksun yhdistelmä.
Mitä tahansa valitsetkin, paras tapa pysyä motivoituneena ja pitää kiinni tavoitteistasi on treenata asiantuntijan tai seuran kanssa. Harjoittelu on avain taitojen hallitsemiseen ja kilpailun ylittämiseen. Kun harjoittelet ensimmäistä triatloniasi, yhteinen ohje on:

• Ei kuntoa aloita 6 viikkoa ennen
• Keskimääräinen kunto aloita 4 viikkoa ennen

Juoksumatot

Voit varmasti treenata maratonille juoksumatolla. Juoksumattoa voidaan käyttää harjoitustyökaluna tiettyihin maratonin nopeusharjoituksiin sekä yleiseen maratonharjoitteluun. Kylmällä säällä tai paahtavilla lämmitysolosuhteilla ulkona olisi hyvä idea käyttää juoksumattoa ja välttää mahdollisesti vaarallista harjoittelua ulkona.
Sen lisäksi, että voit harjoitella sisätiloissa, lyhyet harjoitukset juoksumatolla voivat auttaa lisäämään juoksunopeuttasi triatlonissa. Juoksumatot ovat loistavia harjoitusvälineitä, jos niitä käytetään oikein harjoitusrutiinissa. Juoksumattoharjoittelu voi kuitenkin olla myös vahingollista, jos juoksija ei osaa käyttää konetta oikein tai työntää itsensä pysymään liian nopeassa tahdissa.