up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Træning

Finner - Vægt: Lav

()
load

Hvordan vælger man svømmefinner?

Svømmefinner er et af de vigtige svømmetilbehør. Svømmefinnerne bruges til at forbedre teknik og udførelse. Svømmere bruger sædvanligvis svømmefinner til at zoome via vandet, og tæller med en hastefremdrift til deres satsning på at nyde swimmingpoolen. Når de er integreret i din træning, kan finnerne bruges til at skabe stabilitet og korrekt kropsposition og forbedre den fremherskende teknik.
Snorkelfinner præsterer godt i vandet, leverer fantastisk vandkraft og giver dem mulighed for at svømme rundt med tempo og energi. De mærker, der tilbyder disse finner er Speedo , Arena , TYR , Zone3 og Zoggs .
Vælg den rigtige størrelse på svømmefinnerne . Forskellige størrelser af svømmefinner er lavet til forskellige aktiviteter, så du skal vælge størrelsen på svømmeturen efter den aktivitet, du vælger finnerne til. Overvej finnernes klingedesign. Forskellige bladformer og stivhedsniveauer kan påvirke effektiviteten og fremdriften af dine spark. Fleksible blade er generelt velegnede til rekreative svømmere og snorklere, mens stivere blade foretrækkes af konkurrencesvømmere, der kræver mere kraft og fart.
Der er to slags svømmefinner i henhold til strukturen, den ene er svømmefinner med åben hæl og den anden lukkede hælsvømmefinner . Begge er en god mulighed, men du skal vælge den, der er behagelig for dig. En anden vigtig ting at overveje, når du vælger et par finner, er hvor stive de er. Prøv at vælge en stiv finne, men med passende fleksibilitet.
Bestem formålet med at bruge svømmefinner . Forskellige finner er designet til specifikke svømmestile og formål, såsom snorkling, dykning, rekreativ svømning eller konkurrencesvømning. Overvej, om du har brug for finner primært til fremdrift, snorkeludforskning eller træningsformål.
Overvej finnernes klingedesign. Forskellige bladformer og stivhedsniveauer kan påvirke effektiviteten og fremdriften af dine spark. Fleksible blade er generelt velegnede til rekreative svømmere og snorklere, mens stivere blade foretrækkes af konkurrencesvømmere, der kræver mere kraft og fart.
Svømmefinner er typisk lavet af gummi eller silikone. Gummifinner er mere holdbare og giver større fremdrift, mens silikonefinner giver en blødere og mere behagelig pasform. Vælg det materiale, der passer til dine præferencer og tilsigtede brug.
Overvej dit svømmefærdighedsniveau, når du vælger svømmefinner . Begyndere kan drage fordel af kortere og mere fleksible finner, der giver lettere manøvredygtighed og mindre belastning af benene. Avancerede svømmere foretrækker måske længere og stivere finner for øget kraft og ydeevne.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk