up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Leren om te zwemmen

Leren om te zwemmen

Vind een breed scala aan Leren om te zwemmen-producten voor zwemmen. Ontdek de beste deals bij swiminn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Leer Zwemmen

Merken in Leer Zwemmen

Wat zijn de must have zwemspullen voor kinderen?

Zwevende pakken

Drijfpakken zijn speciaal ontworpen zwemhulpmiddelen voor kinderen. Het zijn badpakken of vesten uit één stuk met ingebouwde drijfhulpmiddelen om kinderen te helpen bij het leren zwemmen en om extra drijfvermogen in het water te bieden. Drijfpakken hebben meestal drijfmiddelen of schuimrubberen inzetstukken die strategisch rond de borst, rug en soms de armen zijn geplaatst. Deze hulpmiddelen helpen kinderen drijvend te blijven en een horizontale positie in het water te behouden, waardoor ze hun zwemslagen kunnen oefenen terwijl ze zich zekerder en zelfverzekerder voelen. Drijfpakken worden vaak gebruikt voor jonge kinderen die beginnen te leren zwemmen of voor degenen die hun zwemvaardigheid nog aan het ontwikkelen zijn. Ze zorgen voor een geleidelijke overgang van meer beperkende drijfmiddelen zoals armdrijvers of watervleugels naar zelfstandig zwemmen.

Drijft

De drijvers, algemeen bekend als zwembaddrijvers, zijn benodigdheden die worden gebruikt voor kinderen die beginnen te begrijpen hoe ze moeten zwemmen. Zwemvlotters zijn verreweg de meest voorkomende zwemhulpmiddelen die door starters worden gebruikt vanwege hun uithoudingsvermogen en stabiliteit. Zwemvlotters zijn opblaasbare of op schuim gebaseerde apparaten die zijn ontworpen om drijfvermogen en ondersteuning te bieden aan individuen, met name kinderen, terwijl ze in het water zijn.

Oprolbare armbanden

Als het kind in het water is, zorgen de armbanden voor drijfvermogen, waardoor het blijft drijven. De oprolbare armbanden zijn zeer betaalbare en zeer stabiele drijfondersteuning die perfect is om jonge kinderen te helpen in de voortijdige fasen van het leren zwemmen. Ze bestaan uit opblaasbare banden of mouwen die om de bovenarmen worden gedragen. Oprolbare armbanden zijn gemaakt van duurzame materialen, vaak PVC of soortgelijke waterdichte materialen. Ze hebben een cilindrische vorm met een of meer luchtkamers die kunnen worden opgeblazen door er handmatig of met een pomp lucht in te blazen. De banden hebben meestal een veilig ventiel dat gemakkelijk opblazen en leeglopen mogelijk maakt. Het unieke kenmerk van oprolbare armbanden is dat ze gemakkelijk kunnen worden opgerold of leeggelopen. Dit maakt ze een populaire keuze voor ouders als ze naar het zwembad, het strand of op vakantie gaan.

Vesten

De vesten zijn ook een van de belangrijke benodigdheden voor de kinderen om te dragen als ze beginnen te leren zwemmen. De vesten worden over zwemkleding of zwembroeken gedragen om kinderen te helpen bij het leren zwemmen een echte positie in het water te verwerven. De vesten zijn een ondersteuning voor het drijfvermogen, dus werken met het natuurlijke drijfvermogen van een kind om hun beschermingsstatus in het water te verbeteren. Je kunt vesten voor kinderen kopen van merken als Intex , Speedo , Arena , TYR , Zoggs en Bestway .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden