Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Lær å svømme

Lær å svømme

Finn et bredt utvalg av Lær å svømme-produkter for svømming. Oppdag de beste tilbudene hos swiminn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Lær å svømme

Merkevarer av Lær å svømme

Hva er svømmeutstyret du må ha for barn?

Flytedresser

Flytedresser er spesialdesignede svømmehjelpemidler for barn. De er badedrakter eller vester i ett stykke som har innebygde oppdriftshjelpemidler for å hjelpe barn med å lære å svømme og gi ekstra flytestøtte i vannet. Flytedresser har vanligvis flyteanordninger eller skuminnsatser strategisk plassert rundt brystet, ryggen og noen ganger armene. Disse hjelpemidlene hjelper barn med å holde seg flytende og opprettholde en horisontal posisjon i vannet, slik at de kan øve svømmeslagene mens de føler seg tryggere og tryggere. Flytedresser brukes ofte til små barn som begynner å lære å svømme eller for de som fortsatt utvikler svømmeferdighetene sine. De gir en gradvis overgang fra mer restriktive flyteanordninger som armflyter eller vannvinger til uavhengig svømming.

Flyter

Flottørene generelt kjent som bassengflotterne er forsyninger som brukes til barn som begynner å forstå hvordan man svømmer. Svømmeflåter er uten tvil den mest utbredte svømmehjelpen som brukes av nybegynnere på grunn av deres utholdenhet og stabilitet. Svømmeflåter er oppblåsbare eller skumbaserte enheter designet for å gi oppdrift og støtte til enkeltpersoner, spesielt barn, mens de er i vannet.

Roll up armbånd

Når ungen er i vann, gir armbåndene oppdrift, slik at de kan flyte. De opprullbare armbåndene er svært rimelige og veldig stabile flytestøtter som er perfekt for å hjelpe små barn i de for tidlige fasene av å forstå å svømme. De består av oppblåsbare bånd eller ermer som bæres rundt overarmene. Roll up armbånd er laget av slitesterke materialer, ofte PVC eller lignende vanntette materialer. De har en sylindrisk form med ett eller flere luftkamre som kan blåses opp ved å blåse luft inn i dem manuelt eller ved hjelp av en pumpe. Båndene har vanligvis en sikker ventil som muliggjør enkel oppblåsing og deflasjon. Den unike egenskapen til opprullbare armbånd er deres evne til å enkelt rulles opp eller tømmes. Dette gjør dem til et populært valg for foreldre når de skal til bassenget, stranden eller på ferie.

Vester

Vestene er også en av de viktige forsyningene for barna å ha på seg når de begynner å lære å svømme. Vestene bæres over svømmeantrekk eller trunks for å hjelpe barna til å få en ekte posisjon i vannet når de lærer å svømme. Vestene er en oppdriftsstøtte, så arbeid med barnas naturlige oppdrift for å forbedre beskyttelsesstatusen når de er i vann. Du kan kjøpe vester for barn fra merkene som Intex , Speedo , Arena , TYR , Zoggs , og Bestway .