Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Elektronica

Elektronica zwemmen

Vind een breed scala aan Elektronica-producten voor zwemmen. Ontdek de beste deals bij swiminn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Elektronica

Merken in Elektronica

Hoe kies je elektronica om te zwemmen?

Actiecamera´s

De actiecamera´s zijn net als gewone camera´s die op foto´s en video klikken, maar in tegenstelling tot standaardcamera´s worden actiecamera´s geleverd met een verscheidenheid aan accessoires waarmee je ze op je zwempak kunt aansluiten en onder water kunt brengen. Actiecamera´s maken uw foto´s en video´s om u tot leven te brengen en uw vrienden en familieleden precies te laten zien wat u onder water bezoekt tijdens het zwemmen.

Activity trackers

Activity trackers zijn apparaten die worden gebruikt om uw activiteit bij te houden en ze worden ook door zwemmers gebruikt om hun gegevens tijdens het zwemmen bij te houden. Het kan worden gebruikt wanneer u in oppervlaktewater zwemt, omdat ze een waterdichte eigenschap hebben. Het verzegelt automatisch het scherm en de luidsprekers tijdens het zwemmen om te voorkomen dat het water naar binnen gaat. De activity trackers houden slagsoort, afstand, calorieën, baantjes zwemmen en hartslag bij.

Audio

Zwemaudio is een soort luidspreker die wordt gebruikt om ze onder water te brengen en is speciaal gemaakt om onder water te werken, zodat zwemmers muziek kunnen horen terwijl ze zwemmen. Ze zijn gemaakt om waterdicht te zijn en worden over het algemeen aan de zwemkleding bevestigd, zodat u onder water van muziek kunt genieten. Ze zijn waterdicht en komen in veel verschillende modellen. Je kunt de zwemaudio kopen van Speedo, Zone3, TYR, Cressi, Finis, Shokz, SEAC en Finis.

Stopwatches

Een zwemstopwatch is een bekwaam horloge dat wordt gebruikt om de routine en rondetijd van een zwemmer te observeren. Om geschikt te zijn voor meer diepgaande coaching en zwemduur, heb je stopwatches nodig die kunnen timen in minuten, seconden en 1/100ste van een seconde. De stopwatches voor het zwemmen zijn opgebouwd uit waterdichte eigenschappen zodat je ze tijdens het zwemmen gemakkelijk mee het water in kunt nemen en je gegevens goed kunt inschatten.

Horloges

De horloges die worden gebruikt om te zwemmen bevatten een baanschatting en een GPS detector. Met SWOLF tracking berekent het horloge uw zwemvermogen op basis van het aantal slagen en de duur. Het identificeert ook de slag die u gebruikt. Met de VO2 Max verhoudingen en de ingebouwde hartslagmeter houd je je welzijn in de gaten. Deze horloges zijn er in veel verschillende stijlen en functies.

Meer over elektronica:

Meer over elektronica zijn accessoires, reserveonderdelen en cellen . De accessoires omvatten batterijen en opladers, evenals koffers van deze elektronica. De reserveonderdelen zijn de componenten die worden gebruikt om te vervangen wanneer een onderdeel van de machine niet werkt. En cellen zijn de items die de kracht leveren van werkende elektronische apparaten. Je kunt ze kopen bij Speedo , Zone3 , TYR , Cressi , Finis , Shokz en SEAC .