Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Zoggs

Zoggs
Over Zoggs
Zoggs is een bekend merk in de wereld van zwemmen. Het bedrijf werd in 1992 in Australië opgericht en heeft sindsdien een toonaangevende wereldwijde zwemkleding- en zwemaccessoirebrand geworden. Zoggs staat bekend om het produceren van hoogwaardige zwemkleding, zwembrillen en andere zwemaccessoires die voldoen aan de behoeften van professionele zwemmers, recreatieve zwemmers en beginners. Zoggs heeft een breed scala aan zwemkleding voor zowel mannen als vrouwen, waaronder badpakken, zwembroeken, jammers en bikini's. De zwemkleding van het merk is ontworpen om maximale comfort, duurzaamheid en ondersteuning te bieden aan zwemmers van alle niveaus.
Zoggs gebruikt hoogwaardige materialen zoals chloorbestendige stoffen, perfect voor frequente zwemmers, en UPF 50+ zonbeschermingsstoffen, ideaal voor buitenzwemmers. Zoggs staat ook bekend om haar brede selectie zwembrillen. De brillen van het merk zijn ontworpen om comfortabel en veilig op het gezicht te passen, waardoor een helder zicht onder water mogelijk is.
Zoggs goggles zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren, die voldoen aan de behoeften van zwemmers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Naast zwemkleding en zwembrillen produceert Zoggs ook andere zwemaccessoires, zoals zwemmutsen, kickboards, pullbuoys en peddels. Deze accessoires helpen zwemmers bij het verbeteren van hun techniek, snelheid en uithoudingsvermogen. Zoggs heeft een solide verplichting tot duurzaamheid en eerlijke productiepraktijken. Zoggs is een iconisch merk wereldwijd voor zij die gepassioneerd zijn over zwemmen.

Zoggs is een beroemd merk voor zwemkleding.

Zoggs goggles zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben verschillende lensopties, waaronder gespiegelde, gekleurde en gepolariseerde lenzen. Zoggs goggles zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten om verschillende gezichtsvormen en zwemvoorkeuren te accommoderen. Sommige kritieke eigenschappen van Zoggs goggles omvatten antifog-technologie, UV-bescherming en verstelbare bandjes voor een veilige en comfortabele pasvorm.
Zoggs zwemcollectie omvat badpakken, zwemshorts, zwembroeken, zwemmutsen, en zwembrillen. Zoggs biedt ook een reeks zwemkleding voor zwemmen in zwembaden, openwaterzwemmen en triatlonwedstrijden. Hun zwemkleding is verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en maten om verschillende voorkeuren en behoeften tegemoet te komen.
Zoggs zwemaccessoires helpen zwemmers bij het verbeteren van hun techniek, prestaties en comfort in het water. Zoggs badpakken zijn ontworpen om zwemmers te voorzien van een comfortabele, ondersteunende en hoogwaardige zwemervaring. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die ontworpen zijn om lang mee te gaan en bieden uitstekende chloorbestendigheid.
Zoggs zwembrillen zijn ontworpen om zwemmers een helder zicht, comfort en duurzaamheid te bieden tijdens hun zwemsessies. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten om verschillende voorkeuren en behoeften tegemoet te komen. Zoggs anti-fog producten omvatten Fogbuster, CLT Curved Lens Technology en Hydro Lens Technology. Zoggs anti-fog technologie is ontworpen om zwemmers een helder zicht en een comfortabele zwemervaring te bieden. Het is duurzaam, gemakkelijk aan te brengen en verkrijgbaar in verschillende Zoggs goggles en zwemmaskers.