Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Opi uimaan

Opi uimaan

Löydä laaja valikoima tuotteita Opi uimaan tuotteita henkilölle uinti. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa swiminn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Opi uimaan

n merkit Opi uimaan

Mitkä ovat pakolliset uimavarusteet lapsille?

Float puvut

Float puvut ovat erityisesti lapsille suunniteltuja uima apuvälineitä. Ne ovat yksiosaisia uimapukuja tai liivejä, joissa on sisäänrakennettu kelluntatuki, joka auttaa lapsia uimaan oppimisessa ja antaa ylimääräistä kelluntatukea vedessä. Float asuissa on tyypillisesti kelluntalaitteet tai vaahtomuoviosat, jotka on sijoitettu strategisesti rinnan, selän ja joskus käsivarsien ympärille. Nämä apuvälineet auttavat lapsia pysymään kelluvina ja säilyttämään vaakasuoran asennon vedessä, jolloin he voivat harjoitella uimavetojaan samalla kun he tuntevat olonsa turvallisemmaksi ja itsevarmemmaksi. Float asuja käytetään yleisesti pienille lapsille, jotka ovat alkaneet oppia uimaan, tai niille, jotka ovat vielä kehittämässä uimataitoaan. Ne tarjoavat asteittaisen siirtymisen rajoittavammista kelluntalaitteista, kuten käsivarresta tai vesisiipistä, itsenäiseen uimiseen.

Kelluvat

Uima allaskellukeina yleisesti tunnetut kellukkeet ovat tarvikkeita lapsille, jotka alkavat oppia uimaan. Uimakellukkeet ovat ylivoimaisesti yleisin uinnin apuväline, jota aloittelijat käyttävät niiden kestävyyden ja vakauden vuoksi. Uimakellukkeet ovat puhallettavia tai vaahtopohjaisia laitteita, jotka on suunniteltu antamaan kelluvuutta ja tukea yksilöille, erityisesti lapsille, ollessaan vedessä.

Roll up käsivarsinauhat

Kun lapsi on vedessä, käsivarsinauhat tarjoavat kelluvuutta, jolloin lapsi voi kellua. Käärittävät käsivarsinauhat ovat erittäin edullisia ja erittäin vakaata kelluntatukea, joka on täydellinen auttamaan pieniä lapsia uimaan ennenaikaisessa oppimisvaiheessa. Ne koostuvat puhallettavista nauhoista tai hihoista, joita käytetään olkavarsien ympärillä. Roll up käsivarsinauhat on valmistettu kestävistä materiaaleista, usein PVC:stä tai vastaavista vedenpitävistä materiaaleista. Ne ovat muodoltaan lieriömäisiä, ja niissä on yksi tai useampi ilmakammio, jotka voidaan täyttää puhaltamalla niihin ilmaa käsin tai käyttämällä pumppua. Nauhoissa on yleensä varma venttiili, joka mahdollistaa helpon täyttämisen ja tyhjennyksen. Rullattavien käsivarsinauhojen ainutlaatuinen ominaisuus on niiden kyky rullata helposti ylös tai tyhjentää. Tämä tekee niistä suositun valinnan vanhemmille, kun he menevät uima altaalle, rannalle tai lomalle.

Liivit

Liivit ovat myös yksi tärkeimmistä tarvikkeista lapsille, joita he voivat käyttää, kun he alkavat oppia uimaan. Liivejä käytetään uima asujen tai housujen päällä, jotta lapset voivat saada aidon asennon vedessä uimaan oppiessaan. Liivit tukevat kelluvuutta, joten työskentele lapsen luonnollisen kelluvuuden kanssa parantaaksesi heidän suojatasoaan vedessä. Voit ostaa lapsille tarkoitettuja liivejä merkeiltä, kuten Intex , Speedo , Arena , TYR , Zoggs ja Bestway .