Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Zwemuitrusting

Zwemuitrusting

Vind een breed scala aan Zwemuitrusting-producten voor zwemmen. Ontdek de beste deals bij swiminn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Uitrusting

Merken in Uitrusting

Hoe zwemuitrusting kiezen?

Stofbril

Duikbrillen spelen een essentiële rol bij het zwemmen. Deze bril beschermt uw ogen tegen ergernis. Het helpt de duikers om goed te zien wanneer ze onder water zijn. Door beter ondergedompeld te zien, kunnen duikers zich bewust worden van hun omgeving. Het zorgt er ook voor dat de ogen van duikers onder water comfortabel en beschermd aanvoelen. Het dragen van deze duikbril voorkomt letsel aan uw ogen.

Maskers

Volgelaatsmaskers om te zwemmen zijn veilig en handig voor snorkelexcursies. Een masker om te zwemmen, ook wel zwemmasker of zwembril genoemd, is een beschermende bril die is ontworpen om te worden gedragen tijdens het zwemmen of bij wateractiviteiten. Het wordt voornamelijk gebruikt om het zicht onder water te verbeteren, de ogen te beschermen tegen water en chloor en de algehele zwemervaring te verbeteren. De band van het masker kan worden aangepast aan het hoofd van de duiker.

Neus Clips

De neusclips van de zwemmer worden gebruikt om water uit de neus aan de buitenkant vast te houden waar er lichte waterstress is. Naarmate een freediver dieper afdaalt, neemt de waterdruk toe. Op ongeveer tien meter hoogte is de waterkracht tweeledig ten opzichte van de atmosfeerspanning op oceaanniveau, en neemt toe met verdere diepte. De duikers moeten in staat zijn de neusklemmen efficiënt te slepen.

Badmutsen

Een badmuts is een nauwsluitende hoofddeksel ontworpen om te worden gedragen door zwemmers. Het is gemaakt van rekbaar, waterdicht materiaal, meestal latex of siliconen. Badmutsen hebben verschillende doelen, waaronder:

Om het haar te beschermen tegen chloor, zout water en andere chemicaliën in het zwembad of open water. Het creëert een barrière tussen het haar en het water, waardoor de potentiële schade die wordt veroorzaakt door langdurige blootstelling aan deze elementen wordt verminderd.
Het dragen van een badmuts kan de hydrodynamica in het water helpen verbeteren door de weerstand te verminderen. Door het gladde oppervlak van de dop kan het water gemakkelijker rond het hoofd stromen, wat de snelheid en efficiëntie ten goede komt.
Badmutsen worden vaak gebruikt in openbare zwembaden en wedstrijdzwemmen om de hygiënenormen te handhaven. Doppen helpen het haar in bedwang te houden en minimaliseren het afstoten van losse haren in het water, die filters kunnen verstoppen en de waterkwaliteit kunnen aantasten.

Zwemmen oordoppen

Zwemoordopjes zijn apparaten die zijn ontworpen om de oren te beschermen tegen water tijdens het zwemmen of deelnemen aan wateractiviteiten. Ze zijn klein, meestal gemaakt van siliconen of andere waterdichte materialen, en passen precies in de gehoorgang. Zwemoordopjes hebben meerdere doelen:

De primaire functie van zwemoordopjes is voorkomen dat er water in de gehoorgang komt. Ze creëren een afdichting die helpt de oren droog te houden, waardoor het risico op oorontstekingen wordt verkleind.
Zwemoordoppen kunnen helpen bij het egaliseren van de druk in het oor tijdens activiteiten zoals duiken of zwemmen op grotere diepte. Ze helpen het evenwicht te bewaren en ongemak of mogelijke schade veroorzaakt door drukveranderingen te voorkomen. Oordopjes kunnen helpen de impact van harde of storende geluiden in zwemomgevingen, zoals drukke zwembaden of luide wateractiviteiten, te verminderen.

Meer over zwemuitrusting:

Accessoires, handdoeken en anticondens zijn de essentiële onderdelen van zwemuitrusting. U kunt deze accessoires voor zwemuitrusting kopen van deze merken: Speedo , Arena , Zone3 , TYR , Turbo , Bestway en Cressi . De handdoeken zijn draagbaar en bijzonder waterabsorberend, waardoor de duikers snel kunnen uitdrogen. Deze jassen zijn een aanpasbaar stuk thermische uitrusting voor duikers. Deze duikbroek van neopreen is gemaakt van ondoordringbaar materiaal.