Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Tassen

Tassen zwemmen

Vind een breed scala aan Tassen-producten voor zwemmen. Ontdek de beste deals bij swiminn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Tassen

Merken in Tassen

Soorten tassen om te zwemmen

Rugzakken

Een zwemrugzak is een gespecialiseerde rugzak ontworpen voor zwemmers en watersporters. Het is speciaal ontworpen om zwemspullen, uitrusting en persoonlijke bezittingen van en naar het zwembad, het strand of andere wateractiviteiten te dragen en te vervoeren. Zwemrugzakken zijn meestal gemaakt van waterdichte of waterbestendige materialen zoals nylon of polyester. Dit helpt de inhoud van de rugzak te beschermen tegen waterschade, of het nu gaat om natte badkleding, spatten of blootstelling aan de elementen.
Zwemrugzakken hebben vaak meerdere compartimenten, vakken en organizers om zwemspullen en persoonlijke spullen georganiseerd te houden. Deze compartimenten kunnen speciale vakken bevatten voor zwembrillen, badmutsen, waterflessen, handdoeken en andere benodigdheden. Het scheiden van natte en droge compartimenten is ook gebruikelijk om natte items gescheiden te houden van droge.

Droge dozen

De droogboxen zijn containers die worden gebruikt om belangrijke voorraden uit de buurt van water te houden. Als je gaat zwemmen is de kans groot dat je spullen nat worden van het water. Veel buitenzwemmers gebruiken droogdozen om hun spullen droog en beschermd tegen water te houden, omdat water gemakkelijk veel belangrijke gadgets en spullen kan beschadigen.

Droge zakken

Dry sacks zijn gespecialiseerde tassen of zakken die zijn ontworpen om de inhoud erin droog te houden, zelfs als ze worden blootgesteld aan water of andere natte omstandigheden. Ze worden vaak gebruikt bij buitenactiviteiten zoals kamperen, wandelen, kajakken, varen en andere watersporten. Dry bags zijn meestal gemaakt van waterdichte of waterbestendige materialen zoals nylon, polyester of vinyl. Deze materialen vormen een barrière die voorkomt dat water de tas binnendringt, waardoor de inhoud zelfs in natte omgevingen droog blijft. Ze zijn vaak voorzien van een roll top sluitingssysteem. De roll top sluiting zorgt voor een waterdichte afsluiting die voorkomt dat er water in de tas sijpelt.

Finse tassen

De zakjes die gebruikt worden om de zwemvinnen in op te bergen worden de vinzakjes genoemd. Deze tassen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en gevoerd met een beschermende laag zodat ze je vinnen kunnen beschermen tegen eventuele schade tijdens het reizen van de ene plaats naar de andere. De vinnentassen zijn er in verschillende maten, afhankelijk van de maat van de zwemvinnen. De merken die de zwemvliezen aanbieden zijn Aktive , Speedo , Arena , Zone3 , TYR , Turbo , Bestway , en Cressi .

Versnelling tassen

De tassen die gebruikt worden om de zwemspullen in op te bergen worden de gearbags genoemd. Gear bags kunnen ook worden gebruikt voor andere watergerelateerde uitrusting, zoals waterpolobenodigdheden en ook wateraerobicsmateriaal. De uitrusting om te zwemmen wordt gebruikt om apart te houden van de andere zwemaccessoires, dus de zwemmers gebruikten de uitrustingszakken om hun uitrusting apart en veilig te houden.

Meer over tassen:

Meer over tassen zijn strandtassen, sporttassen, toilettassen en stadstassen. De strandtassen worden gebruikt om de strandbenodigdheden in op te bergen. De gymzakken worden gebruikt om de gymspullen in op te bergen. De toilettasjes worden gebruikt om de tandenborstelpasta en zeep in te bewaren. Urban bags worden ook gebruikt om spullen in op te bergen als je van de ene plaats naar de andere wilt reizen.