up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Herstel en Zorg zwemmen

Herstel en Zorg zwemmen

Vind een breed scala aan Herstel en Zorg-producten voor zwemmen. Ontdek de beste deals bij swiminn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Herstel en Zorg

Merken in Herstel en Zorg

Wat helpt bij pijnlijke spieren na het zwemmen?

Gewrichtsbeschermers

Het effect van gewrichtsbeschermers is bewezen voldoende om pijnlijke spieren te onthullen en kan helpen bij het verlichten van pijn, zwelling en druk in spieren tijdens het sporten of andere fysieke activiteit. De gewrichtsbeschermers worden gebruikt door atleten die op hun knieën zitten om ze te beschermen tegen letsel bij een val of stoot. De gewrichtsbeschermers worden gebruikt om breuken en verwondingen te beperken.

Elektrostimulatoren

Elektrostimulatoren , ook wel apparaten voor elektrische spierstimulatie EMS genoemd, zijn apparaten die elektrische impulsen gebruiken om spiercontracties te stimuleren. Ze zijn ontworpen om te helpen bij spiertraining, herstel, revalidatie en fysiotherapie. Elektrostimulatoren werken door elektrische pulsen door op de huid geplaatste elektroden te sturen, die vervolgens de onderliggende spieren activeren. De elektrische impulsen die door elektrostimulatoren worden gegenereerd, bootsen de natuurlijke elektrische signalen na die door het centrale zenuwstelsel worden geproduceerd om spiervezels te activeren. Door de spieren te stimuleren, kan elektrostimulatie helpen de spierkracht, het uithoudingsvermogen en de tonus te verbeteren. Het kan ook helpen bij het verminderen van spierpijn en het bevorderen van de bloedcirculatie, wat helpt bij spierherstel na intensieve trainingen of blessures.

Eerste hulp

EHBO´s bevatten over het algemeen een verscheidenheid aan benodigdheden die kunnen helpen bij het behandelen van krassen, vlekken en verwondingen, zoals verstuikingen en snijwonden. Een EHBO doos is een verzameling medische benodigdheden en apparatuur die wordt gebruikt om de eerste medische behandeling te bieden in geval van een verwonding, ziekte of noodsituatie. Het is ontworpen om gemakkelijk toegankelijk te zijn en bevat een reeks essentiële items om veelvoorkomende verwondingen of medische aandoeningen aan te pakken. De inhoud van een EHBO doos kan variëren, afhankelijk van het beoogde gebruik, maar er zijn enkele basisitems die vaak in de meeste sets worden aangetroffen.

Slimme weegschaal

Maatregelen voor lichaamshouding omvatten lichaamsvet, spiermassa, eiwitrijkdom en hartslag. Na verloop van tijd kan de gebruiker met name de effecten van zijn gewichtsverlies of wellnessprogramma opmerken. Een slimme weegschaal, ook wel een aangesloten of digitale weegschaal genoemd, is een soort weegschaal die geavanceerde technologie gebruikt om extra functionaliteit te bieden die verder gaat dan alleen het meten van het lichaamsgewicht. Het is ontworpen om verbinding te maken met smartphones, tablets of andere apparaten via Bluetooth of Wi Fi, zodat gebruikers hun gewicht en andere statistieken over de lichaamssamenstelling kunnen volgen en analyseren. Deze weegschalen maken doorgaans gebruik van bio elektrische impedantieanalyse BIA technologie om niet alleen het gewicht te meten, maar ook andere meetgegevens van de lichaamssamenstelling, zoals het percentage lichaamsvet, spiermassa, botdichtheid, watergewicht en meer.

Zelfmassage en pressotherapie

Zelfmassage en pressotherapie zijn twee technieken die voor therapeutische doeleinden worden gebruikt, met name op het gebied van spierontspanning, pijnverlichting en verbetering van de bloedsomloop.
Zelfmassage, zoals de naam al doet vermoeden, omvat het gebruik van handen, vingers of specifieke hulpmiddelen om druk uit te oefenen en zachte weefsels in verschillende delen van het lichaam te manipuleren. Zelfmassagetechnieken kunnen zich richten op specifieke gebieden van spanning, pijn of ongemak, zoals de nek, schouders, rug, armen of benen. De druk die tijdens zelfmassage wordt uitgeoefend, kan helpen de spierspanning te verlichten, de bloedstroom te verhogen en stress te verlichten. Verschillende technieken zoals kneden, cirkelvormige bewegingen of zachte bewegingen kunnen worden gebruikt, afhankelijk van het gewenste effect.
Pressotherapie , ook bekend als pneumatische compressietherapie, is een behandeling waarbij gecontroleerde druk op de ledematen of specifieke lichaamsdelen wordt uitgeoefend met behulp van gespecialiseerde apparaten. Deze apparaten bestaan typisch uit opblaasbare kamers of kokers die rond het te behandelen gebied worden gewikkeld. De kamers worden achtereenvolgens opgeblazen en leeggelaten, waardoor een zacht massage effect ontstaat dat de bloed en lymfecirculatie stimuleert.

Meer over herstel en zorg:

Meer over herstel en verzorging zijn onder meer taping, persoonlijke verzorging, sportcrèmes, rollers en massageballen . Je kunt al deze herstel en verzorgingsproducten kopen bij Zone3 , Turbo , Sailfish , Garmin , Softee en Madwave .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden