Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Training

Training zwemmen

Vind een breed scala aan Training-producten voor zwemmen. Ontdek de beste deals bij swiminn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Training

Merken in Training

Hoe zwemuitrusting voor beginners kiezen?

Aquagym
Aquagym , ook wel wateraerobics of aquafitness genoemd, is een vorm van lichaamsbeweging die plaatsvindt in een zwembad. Het omvat het uitvoeren van verschillende aerobics en weerstandsoefeningen in het water onder begeleiding van een getrainde instructeur. Aquagym combineert de voordelen van waterweerstand met de principes van traditionele aerobics en fitnesstraining. Het drijfvermogen van water vermindert de impact op gewrichten, waardoor het een low impact trainingsoptie is die geschikt is voor personen van alle leeftijden en fitnessniveaus.

Vinnen
Zwemvinnen zijn gespecialiseerde zwemaccessoires die aan de voeten worden gedragen om de voortstuwing en snelheid in het water te verbeteren. Ze zijn meestal gemaakt van rubber of siliconen en hebben een bladachtig ontwerp dat zich uitstrekt van de hiel tot de punt van de tenen.
Het belangrijkste doel van zwemvinnen is om het oppervlak van de voet te vergroten en bij elke trap extra stuwkracht en kracht te geven. Wanneer ze worden gedragen, vergroten de vinnen effectief de maat van de voet, waardoor zwemmers meer water kunnen verplaatsen en meer voortstuwing kunnen genereren. Dit kan resulteren in verhoogde snelheid en efficiëntie tijdens het zwemmen.

Drijft
Zwemvlotters zijn drijvende objecten die zijn ontworpen om individuen te helpen het drijfvermogen en de stabiliteit in het water te behouden. Ze worden vaak gebruikt bij zwemmen, watersporten en wateractiviteiten voor verschillende doeleinden, waaronder veiligheid, leren zwemmen en fitnesstraining.

Zwemmen trekboeien
Zwemboeien zijn populaire trainingshulpmiddelen die door zwemmers van alle niveaus worden gebruikt om het bovenlichaam tijdens het zwemmen te isoleren en te versterken. Het zijn drijvende apparaten, meestal gemaakt van schuim of opblaasbare materialen, in de vorm van een acht of zandloper. Trekboeien worden tussen de benen geplaatst, met name in het gebied boven de dijen, om drijfvermogen te bieden en de benen drijvend te houden. Het belangrijkste doel van een zwemmende trekboei is om de kracht van het bovenlichaam en de armen te vergroten door de benen te immobiliseren. Doordat zwemmers niet meer hoeven te trappen voor voortstuwing, kunnen ze zich uitsluitend concentreren op de bewegingen van hun bovenlichaam, zoals armslagen en torsorotatie. Door deze isolatie kunnen zwemmers hun trektechniek ontwikkelen en verfijnen, het uithoudingsvermogen van het bovenlichaam vergroten en de zwemefficiëntie verbeteren.

Monovinnen
Zwemmende monovinnen zijn gespecialiseerde zwemvinnen die zijn ontworpen om beide voeten te verenigen in een enkele vinachtige structuur. Ze worden vaak gebruikt bij wedstrijdzwemmen, synchroonzwemmen en recreatief zwemmen om de voortstuwing en zwemtechniek te verbeteren.
Een zwemmende monovin bestaat meestal uit een enkel groot vinblad gemaakt van lichtgewicht en flexibele materialen zoals glasvezel of plastic. De voeten van de zwemmer worden in voetzakken aan de basis van de vin gestoken, en banden of neopreen sokken worden gebruikt om de voeten op hun plaats te houden.

Snorkelen
Zwemsnorkels zijn gespecialiseerde trainingsapparaten die door zwemmers worden gebruikt om hun techniek, efficiëntie en algehele prestaties in het water te verbeteren. Deze snorkels zijn speciaal ontworpen om te zwemmen en verschillen van gewone snorkels die worden gebruikt om te snorkelen of duiken.
Een treksnorkel bestaat uit een buis die boven het wateroppervlak uitsteekt, waardoor zwemmers kunnen ademen zonder hun hoofd opzij te draaien of uit het water te tillen. De snorkelbuis is bevestigd aan een hoofdband of badmuts om hem op zijn plaats te houden, waardoor de mond en neus van de zwemmer vrij blijven om te ademen.

Zwemmen peddels
De zwempeddels zijn de apparaten die zwemmers gebruiken tijdens het trainen. Het bestaat uit een buigzame laag die over de hand van de zwemmer wordt gedragen en met verstelbare touwtjes over de achterkant van de hand van de zwemmer wordt vastgebonden. De peddel is meestal doorboord met een patroon van gaten.

Racegordels en chipbanden om te zwemmen
De raceriemen en chipbanden zijn de twee zeer waardevolle versnellingen die je uitvoering inschatten. De Chipband is normaal verbonden met de enkel. De racegordel wordt gebruikt om op de rug te dragen om je prestaties te berekenen.

Meer over trainen:
De meer over training omvat accessoires, flessen, drijfbroeken, sleeppakken, sokken, zwembadnoedels, kickboards en koordenhandschoenen. De merken die al deze trainingsitems aanbieden zijn Arena , Turbo , Speedo , Adidas en TYR .