up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Asics

Asics

KAIKKI ( Asics )

Noin Asics

Nosta pelisi tasoa parhailla Asics-kengillä Traininnissä . Japanille kuuluva herra Kihachiro Onitsuka aloitti tämän brändin kasvattaakseen nuoria uudelleen toisen maailmansodan jälkeen. Ihmisille aiheutui suuria henkisiä seurauksia sodan päätyttyä vuonna 1949, ja maailma tarvitsi toivoa jälleenrakentamiseen. Hänen nimensä alkukirjaimet edustavat latinalaista filosofiaa, joka tarkoittaa onnellista sielua mukavassa kehossa. Tuolloin lapset leikkivät ilman urheilukenkiä. Yrityksen missiona on tarjota kaikille laadukkaat urheilujalkineet ja -varusteet. Brändi aloitti ensin koripallokenkien luomisella. Sen jälkeen siitä tuli kansainvälinen brändi, joka valmistaa kaikenlaisia urheilujalkineita ja -välineitä.
Asics-kengät miehille ja naisille mullistivat alan innovaatioillaan. Ne ovat laadun ja mukavuuden standardi samaan aikaan. Niissä on Asicin ainutlaatuinen geeliteknologia , joka tukee nilkkoja ja jalkoja. Asics mullistaa kenkäteollisuuden maailmanlaajuisesti jatkuvalla parantamisellaan ja innovaatioillaan. Se tunnetaan nykyään monikansallisena brändinä, joka tarjoaa erinomaisia laadukkaita urheilukenkiä ja varusteita, jotka ovat mukavia ja samanaikaisesti tyylikkäitä.

Asics-kengät on tehty kaikkiin urheilulajeihin

Asics tarjoaa laajan valikoiman kenkiä lähes kaikkiin urheilulajeihin, kuten juoksuun, koripalloon, pesäpalloon, käsipalloon, tennikseen, painiin, squashiin, lentopalloon, yleisurheiluun, verkkopalloon ja moniin muihin. Asics-juoksukengät ovat hyvin pehmustetut ja muhkeat, jotka antavat juoksijalle lisämukavuutta mahdollisella tavalla. Ne on valmistettu erittäin kevyestä ja hengittävästä materiaalista, mikä tekee niistä sopivimmat kengät pitkän matkan kilpailuihin. He ovat lisänneet välipohjiinsa pehmustetta tehdäkseen niistä erityisen mukavia, minkä vuoksi niistä on tullut suosituin juoksukenkä.
Asics padel -kengät ovat myös kuuluisia superpehmeästä ja pehmustetusta muotoilustaan. Mukava kenkä on välttämätön paddle-tennistä pelatessa, jotta jalat pysyvät mukavana ja vältytään loukkaantumiselta. Brändi käyttää ensisijaisesti vaahtoteknologiaa pitämään jalat mukavina. Asics tarjoaa kenkiä myös muihin urheilulajeihin, kuten kuntosalille. Ne tarjoavat tukevan otteen jalkojen tukemiseksi, mikä tekee niistä erittäin kestäviä. Toisin kuin muut kengät, niiden pohjat on valmistettu kumimateriaalista. Ne ovat kuin koripallokengät siinä mielessä, että kumimainen materiaali voi helpottaa kitkaa kovalla alustalla estääkseen äkillisen liukastumisen.
Kuntosalikengät tarjoavat sinulle erinomaisen vakauden ja nopeammat liikkeet superkevyen painonsa ansiosta. Ne on valmistettu kevyistä päällimmäisistä materiaaleista, kuten kumista ja nahasta, joiden avulla voit liikkua nopeasti pysyen samalla alhaalla maan päällä maksimaalisen tasapainon saavuttamiseksi, samalla kun ne tarjoavat lisäpitoa ja tukea.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje