up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Asics

Asics

Allt ( Asics )

Om Asics

Hev spillnivået ditt med de beste Asics-skoeneTraininn. Den ble født i 1949 i Japan. Initialene i navnet hans representerer en latinsk filosofi som betyr en lykkelig sjel i et komfortabelt kropp. På den tiden spilte barn uten sportsko. Firmaets oppdrag er å tilby alle høykvalitets sportsfottøy og utstyr. Merket begynte først å lage basketballsko. Deretter ble det en internasjonal merkevare som produserer alle typer sportsko og utstyr. Asics-sko for menn og kvinner revolusjonerte industrien gjennom sin innovasjon. De er et standardkvalitets- og komfortnivå på samme tid. De kommer med Asics' eksklusive gelteknologi for å støtte ankler og føtter. Asics revolusjonerer skofabrikkbransjen over hele verden med sin kontinuerlige forbedring og innovasjon. Det er nå kjent som en multinasjonal merkevare som tilbyr utmerket kvalitets sportsko og utstyr som er komfortable og stilige samtidig. Asics-sko er laget for enhver sport.

Asics tilbyr et bredt utvalg av sko for nesten alle idretter som løping, basketball, baseball, håndball, tennis, bryting, squash, volleyball, friidrett, netball og mange andre. Asics løpesko er godt polstret og mykt for å gi ekstra komfort til løperen på best mulig måte. De er laget av et veldig lett og pustende materiale, noe som gjør dem til de mest egnede skoene for langdistanseløp. De har lagt til polstring i mellomsålene for å gjøre dem ekstra koselige, noe som er grunnen til at de har blitt det mest populære løpeskoen. Asics padel-sko er også berømte for sin supere myke og polstrede design. En komfortabel sko er nødvendig mens du spiller paddle tennis for å holde føttene komfortable og unngå skade. Merket bruker primært skumteknologi for å holde føttene komfortable. Asics tilbyr også sko for andre idretter som treningsstudioet. De gir et solid grep for å støtte føttene, som gjør dem superholdbare. I motsetning til andre sko er sålene laget av gummi. De er som basketballsko i det at det gummiaktige materialet kan lette friksjon på hard bakke for å forhindre plutselig glidning. Treningssko gir deg utmerket stabilitet og raskere bevegelser takket være deres superelastiske vekt. De er laget med lette øvre materialer som gummi og lær som lar deg bevege seg raskt mens du forblir lav til bakken for maksimal balanse samtidig som du gir ekstra grep og støtte.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk