Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Laukut ja reput

Laukut ja reput fitness

Löydä laaja valikoima tuotteita Laukut ja reput tuotteita henkilölle fitness. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa traininn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Laukut ja reput

n merkit Laukut ja reput

Kuinka valita täydellinen laukku kuntosalille menemistä varten?

Reput

Reppujen avulla voit tuoda tavarasi turvallisesti. Useimmat reput ovat kevyitä ja joustavia, ja ne tarjoavat parhaan suojan niiden sisällä oleville sivutuotteille. Reput on yleensä valmistettu materiaaleista, kuten puuvillasta, kankaasta tai nailonista. Nämä kankaat ovat kestävimmät ja kestävät paljon kulumista ja repeytymistä ajan myötä.

Varusteiden laukut

Varustekassit voidaan valmistaa polyesteristä ja laajasta valikoimasta muita materiaaleja, ja ne on erityisesti kehitetty auttamaan sinua saamaan varusteesi haluamaasi paikkaan. Laaja valikoima varustekasseja takaa, että ne sopivat tarpeisiisi, olosuhteista riippumatta. Etsitpä sitten isoa vyölaukkua, pyörteitä sisältävää laukkua, kankaasta valmistettuja laukkuja tai läpäisemättömiä laukkuja, löydät sellaisen sinulle.

Voimistelulaukut

Teknisesti voimistelulaukut on tehty välttämättömien tarvikkeiden kuljettamiseen studioon, kuntokeskukseen tai kuntosalille ja sieltä pois. Nykyään kuitenkin voimistelulaukkuja käytetään niin paljon ylimääräistä. Niitä voidaan käyttää yölaukuina, lentoyhtiön käsimatkatavaroina, vaellusreppuina tai missä tahansa muualla dynaamisten ihmisten mukana kuljetettaviksi kokonaisuuksina. Pieni kuntosalipussi on aina hyvä idea.

Olkalaukku

Olkalaukuissa on yksi riittävän pitkä olkahihna ripustettava olkapäälle. Useimmissa laukkuissa vyöt on tuettu tiukasti. Hihna on kehitetty kierrettäväksi olkapään yli, jotta se pysyy paikallaan ja jonka käyttäjä voi tuoda kädet vapaana.

Toalettitarvikekassit

Toalettipussit ovat kannettavia säilytysastioita, yleensä vetoketjulla suljettavia tai kiristysnyörejä sisältäviä pusseja, joissa on kehon hygienia ja hygieniatarvikekätköjä, kuten hammastahnaa ja hammasharjaa, vanupuikkoja, hammaslankaa, deodoranttia, pinsettejä, kynsileikkureita, saippuaa ja paljon muuta. Yksinkertaisesti asetettu kylpytuotepakkaus on pieni säiliö, jota käytetään säilyttämään matkustaessasi tarvitsemasi hygieniatuotteet.

Vyötäröpakkaus

Vyötäröpakkaus on pieni laukku, jota pidetään vyötärön ympärillä henkilökohtaisten tavaroiden ja välttämättömien tavaroiden kuljettamiseen. Se koostuu tyypillisesti pussista tai lokerosta, joka on kiinnitetty vyömäiseen hihnaan, joka kiinnittyy vyötärön ympärille. Vyötäröpakkaukset on suunniteltu mukavuutta ajatellen, jolloin käyttäjän on helppo päästä käsiksi tavaroisiinsa pitäen samalla kätensä vapaina. Fanny pakkauksen pääosa on pussi tai lokero, jossa tavaroita voidaan säilyttää. Tämän pussin koko voi vaihdella, ja siinä on usein vetoketju tai muu suljin, joka pitää sisällön turvassa.
Pussi on kiinnitetty hihnaan, joka on tarkoitettu kiinnitettäväksi vyötärön ympärille. Tämä hihna on säädettävissä eri vyötärön kokoihin sopivaksi. Voit ostaa näitä vyölaukkuja näiltä merkeiltä: Adidas , Leone1947 , Reebok , Under Armour , Lonsdale ja Everlast .
Kuntosalille menemistä varten täydellisen laukun valinnassa on otettava huomioon sellaiset tekijät kuin koko, ominaisuudet, kestävyys, mukavuus ja tyyli. Tässä opas, joka auttaa sinua valitsemaan oikean kuntosalilaukun :

Koko ja kapasiteetti : Harkitse, mitä otat mukaan kuntosalille – treenivaatteet, kengät, pyyhkeet, vesipullo, hygieniatuotteet jne. Valitse laukku, jossa on tarpeeksi tilaa, jotta kaikki olennaiset tavarasi mahtuvat mukavasti olematta liian iso.
Osastot ja taskut : Etsi laukku, jossa on erilaisia lokeroita ja taskuja tavaroidesi järjestämiseen. Erilliset lokerot kengille, märille vaatteille ja pienille tavaroille voivat olla käteviä.
Materiaali ja kestävyys : Valitse laukku, joka on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka kestävät päivittäistä käyttöä ja kuntosalilaitteiden kulumista. Vedenkestävät materiaalit ovat myös plussaa suojaamaan tavaroitasi kosteudelta.
Mukavat olkaimet ja kahvat : Tarkista, onko laukussa pehmustetut olkahihnat ja mukavat kahvat kantamisen helpottamiseksi. Säädettävät ja pehmustetut olkaimet voivat auttaa jakamaan painon tasaisesti ja ehkäisemään epämukavuutta.
Tuuletus ja hajunhallinta : Jos sinulla on hikinen vaatteita tai kenkiä, valitse pussi, jossa on tuuletusominaisuudet hajun muodostumisen estämiseksi. Joissakin pusseissa on tuuletetut lokerot tätä tarkoitusta varten.
Sulkeminen ja suojaus : Etsi laukkuja, joissa on turvalliset sulkimet, kuten vetoketjut tai soljet, jotta tavarasi pysyvät turvassa liikkeellä ollessasi.
Tyyli ja muotoilu : Valitse laukku, joka heijastaa henkilökohtaista tyyliäsi. Treenilaukkuja on eri malleissa ja väreissä urheilullisesta tyylikkääseen, joten voit löytää mieltymyksiisi sopivan.
Kantovaihtoehdot : Harkitse, miten haluat kantaa laukkua. Joissakin laukuissa on sekä olkahihnat että kahvat, kun taas toisissa voi olla crossbody hihna.
Lisäominaisuudet : Joissakin laukuissa on lisäominaisuuksia, kuten sisäänrakennetut USB portit, kuulokeaukot, avainpidikkeet ja vesipullotaskut. Arvioi nämä ominaisuudet tarpeidesi perusteella.