up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Xero Shoes

Vaellus

Vaellus

sandaalit

sandaalit

Alppien

Alppien

Running

Running

Training

Training

Urban

Urban

Osastot

Miesten Kengät

Naisten Kengät

KAIKKI( Xero Shoes )

Xero shoes

Xero Shoes on minimalistinen kenkämerkki, joka on valloittanut maailman. Yritys perustettiin vuonna 2009. Xero Shoes sai inspiraationsa Meksikon Tarahumara-heimosta, joka tunnettiin pitkien matkojen juoksemisesta ilman kenkiä. He halusivat luoda kengän, joka muistutti paljaan jalan tuntua, mutta tarjosi silti suojaa ja tukea. Xero Shoes on suunniteltu olemaan kevyitä ja joustavia, ohuen pohjan ansiosta voit tuntea maan jalan alla. Ne on valmistettu vegaanisista materiaaleista, mukaan lukien kumi-alusta ja nylonia hihna, joka kietaisee jalkasi ympärille.
Toinen Xero Shoesin etu on monipuolisuus. Niitä voi käyttää erilaisiin toimintoihin, kuten juoksuun, vaellukseen ja jopa vesiliikuntaan. Niitä on myös helppo pakata, mikä tekee niistä erinomaisen vaihtoehdon matkustamiseen. Yksi asia, joka erottaa Xero Shoesin muista minimalistisista kenkämerkeistä, on sen sitoutuminen kestävään kehitykseen. He käyttävät mahdollisuuksien mukaan kierrätettyjä materiaaleja ja heillä on kenkien kierrätysohjelma. Xero Shoes on erinomainen vaihtoehto henkilöille, jotka haluavat parantaa jalkojensa terveyttä ja kokea paljain jaloin liikkumisen etuja.

Xero kenkämerkkinä.

Xero Shoes on merkki, joka tarjoaa kenkiä miesten ja naisten tarpeisiin. Xero Shoes naisille tarjoaa erilaisia tyylejä, mukaan lukien sandaalit, vaelluskengät, juoksukengät ja arkikengät. Jokainen luokka on suunniteltu priorisoimalla yksinkertaisuus ja toiminnallisuus. Xero Shoes naisten kengät on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka kestävät pitkään.
Xero Shoes miehille ovat erinomainen vaihtoehto miehille, jotka etsivät mukavaa kenkää, joka on monipuolinen riittävästi käytettäväksi erilaisissa asetelmissa. Olipa sitten vaellus, juoksu tai asioiden ajamista kaupungissa, Xero Shoes tarjoaa luonnollisen ja mukavan istuvuuden, joka pitää jalkasi tyytyväisinä koko päivän.
Xero Shoes juoksukengät ovat toiminnallisia. Kengät on suunniteltu tarjoamaan tarpeeksi suojaa ja tukea häiritsemättä luonnollista juoksuasentoa. Xero Shoes juoksukengät voidaan mukauttaa yksilöllisiin tarpeisiisi.
Xero Shoes juoksukenkien kouluttajat ovat erinomainen vaihtoehto juoksijoille, jotka etsivät kenkää, joka tarjoaa luonnollisen liikkeen, mukavuuden ja kestävyyden. Xero Shoes Prio on minimalistinen juoksukenkä, joka on suunniteltu miehille ja naisille. Löytyy Xero Shoe erilaisilla tyyleillä ja värivalinnoilla jokaiseen juoksuun tarvittavaan. Xero Shoes juoksukengät on suunniteltu leveällä kantapäällä, joka mahdollistaa luonnollisen varpaiden sijoittumisen ja säädettävien hihnojen tai nauhojen, jotka tarjoavat mukautetun istuvuuden. Se auttaa vähentämään painepisteitä ja epämukavuutta juostessa.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje