up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Ravitsemus fitness

Ravitsemus fitness

Löydä laaja valikoima tuotteita Ravitsemus tuotteita henkilölle fitness. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa traininn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Ravitsemus

n merkit Ravitsemus

Mitä minun pitäisi tietää urheiluravitsemuksesta?

Urheiluravitsemus on tärkeä osa urheilijan suoritusta ja yleistä terveyttä. Tässä on joitain tärkeitä seikkoja urheiluravitsemuksesta, mukaan lukien lisäravinteet, juomat, energiageelit, sekoittimet sekä tee ja infuusiot :

Tasapainoinen ruokavalio : Urheiluravitsemuksen perusta on tasapainoinen ruokavalio. Urheilijoiden tulisi kuluttaa erilaisia elintarvikkeita, mukaan lukien hiilihydraatteja, proteiineja, terveellisiä rasvoja, hedelmiä, vihanneksia ja täysjyvätuotteita, täyttääkseen energia ja ravintotarpeensa.
Nesteytys : Kunnollisen nesteytyksen pysyminen on välttämätöntä urheilijoille. Vesi on ensisijainen valinta nesteytyksestä, mutta intensiiviseen tai pitkäkestoiseen toimintaan elektrolyyttejä sisältävät urheilujuomat voivat auttaa korvaamaan menetettyjä nesteitä ja mineraaleja.
Hiilihydraatit: Hiilihydraatit ovat ensisijainen energianlähde urheilijoille. Monimutkaiset hiilihydraatit , kuten täysjyvät, tarjoavat jatkuvan energian vapautumisen, kun taas yksinkertaiset hiilihydraatit voivat olla hyödyllisiä nopean energian saamiseksi ennen harjoittelua tai sen aikana.
Proteiinit: Proteiinit ovat tärkeitä lihasten korjaamiselle ja kasvulle. Urheilijoiden tulisi sisällyttää ruokavalioonsa vähärasvaisia proteiinilähteitä, kuten siipikarjaa, kalaa, vähärasvaista lihaa, maitotuotteita, papuja ja palkokasveja.
Rasvat: Terveelliset rasvat ovat välttämättömiä yleisen terveyden kannalta ja tarjoavat energianlähteen kestävyysurheilijoille. Terveellisten rasvojen lähteitä ovat avokadot, pähkinät, siemenet ja oliiviöljy.
Lisäravinteet : Vaikka tasapainoisen ruokavalion pitäisi ihanteellisesti tarjota kaikki tarvittavat ravintoaineet, jotkut urheilijat voivat hyötyä ravintolisistä. Yleisiä lisäravinteita ovat:

Proteiinijauheet : Täyttää proteiinitarpeet, erityisesti voimaa ja lihasten rakentamista varten.
Kreatiini : Käytetään lyhyisiin ja intensiivisiin aktiviteetteihin.
Haaraketjuiset aminohapot BCAA:t : Voivat auttaa lihasten palautumisessa.
Vitamiinit ja kivennäisaineet : Urheilijat saattavat tarvita lisää vitamiineja ja kivennäisaineita ruokavalionsa ja erityistarpeensa mukaan.

Energiageelit: Energiageelit ovat tiivistettyjä hiilihydraattilähteitä, jotka on suunniteltu antamaan nopeaa energiaa kestävyyslajeissa, kuten pitkän matkan juoksussa tai pyöräilyssä. Niitä on helppo kuljettaa ja kuluttaa tien päällä.

Blenderipullot : ne ovat käteviä proteiinipirtelöiden, harjoittelua edeltävien juomien tai palautusjuomien sekoittamiseen. Niissä on usein sisäänrakennettu sekoituspallo tasaisen sekoituksen varmistamiseksi.

Tee ja infuusiot: Yrttiteet ja vedet voivat olla hyvä valinta nesteytykseen ja rentoutumiseen. Jotkut teet, kuten vihreä tee, sisältävät myös runsaasti antioksidantteja, joilla voi olla terveyshyötyjä.

Ajoitus : Aterioiden ja lisäravinteiden ajoituksella on merkitystä. Hiilihydraattien ja proteiinien nauttiminen ennen harjoittelua ja sen jälkeen voi edistää suorituskykyä ja palautumista. Treeniä edeltävät lisäravinteet tulee ottaa noin 30 60 minuuttia ennen harjoittelua.
Yksilölliset tarpeet : Muista, että jokainen urheilija on ainutlaatuinen ja ravitsemustarpeet voivat vaihdella iän, sukupuolen, aktiivisuustason ja tavoitteiden mukaan. Usein on hyödyllistä neuvotella rekisteröityneen ravitsemusterapeutin tai urheiluravitsemusterapeutin kanssa henkilökohtaisen ravitsemussuunnitelman laatimiseksi.
Turvallisuus ja laatu : Lisäravinteita käytettäessä on tärkeää valita hyvämaineisia tuotemerkkejä tuotteiden turvallisuuden ja laadun varmistamiseksi. Lue aina etiketit ja noudata suositeltuja annoksia.
Muista, että urheiluravitsemus on monimutkainen ala, ja mikä toimii parhaiten yhdelle urheilijalle, ei välttämättä toimi toiselle. On suositeltavaa räätälöidä ravitsemussuunnitelmasi erityistarpeidesi mukaan ja neuvotella terveydenhuollon ammattilaisen tai ravitsemusasiantuntijan kanssa optimaalisen tuloksen ja turvallisuuden saavuttamiseksi. Voit ostaa ravintoaineita Lonsdale , Gymstick , Softee , Tunturi , Avento , Pure2Improve ja SIS .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje