Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Kuntosalilaitteet

Kuntosalilaitteet fitness

Löydä laaja valikoima tuotteita Kuntosalilaitteet tuotteita henkilölle fitness. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa traininn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Kuntosalilaitteet

n merkit Kuntosalilaitteet

Kuinka valita itsellesi paras kuntolaite?

Elliptiset

Ellipsien sisällyttäminen kuntoharjoitteluun voi auttaa vahvistamaan sydäntäsi, keuhkojasi ja lihaksiasi, samalla kun lisäät kestävyyttäsi, parannat tasapainoasi ja poltat paljon kaloreita. Se on myös loistava valinta, jos sinulla on nivelongelmia.

Kuntopyörät ja sisäpyöräily

Kuntopyörät ja sisäpyöräily tarkoittavat kiinteitä kuntolaitteita, jotka on suunniteltu simuloimaan pyöräilykokemusta yhdessä paikassa. Ne tarjoavat kätevän tavan osallistua sydän ja verisuoniharjoitteluun ja parantaa alavartalon voimaa ja kestävyyttä sisätiloissa. On olemassa erilaisia kuntopyöriä ja sisäpyöräilyasetuksia , joista jokaisella on ainutlaatuisia ominaisuuksia ja etuja:

Pystysuora kuntopyörä : Tämäntyyppinen kuntopyörä muistuttaa perinteistä polkupyörää pystyasennossa. Istuin on sijoitettu polkimien yläpuolelle ja ohjaustanko on korkeammalla. Pystypyörät sopivat hyvin käyttäjille, jotka etsivät rennompaa ajokokemusta ja ensisijaisesti alavartaloon keskittyvää harjoittelua.
Makaava kuntopyörä : Makaavassa pyörässä on kallistettu istuin ja selkänoja, mikä asettaa ajajan mukavampaan ja tuempaan asentoon. Polkimet sijaitsevat käyttäjän edessä eikä niiden alapuolella. Makaavat polkupyörät valitsevat usein henkilöt, jotka haluavat vähävaikutteista, nivelille hellävaraista treeniä. Spin pyörät : Spin pyörät on suunniteltu jäljittelemään tarkasti ulkopyöräilyn tuntua, ja niitä käytetään yleisesti sisäpyöräilyluokissa. Niissä on tyypillisesti raskas vauhtipyörä, joka tarjoaa tasaisen ja johdonmukaisen poljinliikkeen. Spin pyörissä on usein säädettävät ohjaustangot ja istuimet, joiden avulla ajajat voivat löytää optimaalisen ajoasennon.

Monikäyttöiset kuntosalit

Monikuntokeskukset ovat painonnostolaitteita, jotka, kuten termi sanoo, ovat monikäyttöisiä. Yksi laite, jolla voit harjoitella käsiäsi, selkääsi, jalkojasi, rintaasi ja paljon muuta. Jopa ilahduttavaa on, että useat kuntosalit saapuvat useilla eri painoilla, joten tehostamalla voit parantaa harjoituksen haastetta.

Rullat

Pyöräilyrullat ovat sisäpyöräilyharjoitteluvälineitä, joita pyöräilijät käyttävät simuloimaan pyöräilyä sisätiloissa. Ne koostuvat kolmen sylinterimäisen rummun sarjasta, jotka on asennettu runkoon. Kaksi takarumpua on yhdistetty eturumpuun hihnalla tai parabolisilla rullilla. Polkupyörän etupyörä lepää eturummun päällä, kun taas takapyörä lepää kahdella takarummulla.
Pyöräilijät käyttävät pyöräilyrullia harjoitellakseen sisätiloissa, kun ulkopyöräily ei ole mahdollista tai kätevää. Rullalla ajaminen vaatii hieman enemmän tasapainoa ja hallintaa verrattuna kiinteisiin tennareihin, koska pyörä ei ole kiinteästi paikallaan. Tämä voi auttaa parantamaan tasapainoa, ytimen vakautta ja poljintekniikkaa.
Rullalla ajaminen sitoo enemmän lihaksia, sillä pyöräilijän täytyy aktiivisesti tasapainottaa pyörää tekemällä jatkuvaa ohjausta. Se voi myös auttaa pyöräilijöitä kehittämään tasaisemman poljiniskun, koska kaikki äkilliset tai nykivät liikkeet voivat johtaa rullien epävakauteen.
Rullien käyttö voi kuitenkin olla haastavaa varsinkin aloittelijoille, sillä se vaatii hyvää tasapainoa ja koordinaatiota. Jotkut pyöräilijät käyttävät tukijalustaa tai seinää auttamaan heitä nousemaan rullille ja nousemaan niiltä sekä vakauttamaan itsensä liikkeelle lähdettäessä.

Juoksumatot

Juoksumatot tarjoavat useita etuja:

Mukavuus: Juoksumatot tarjoavat tavan harjoitella sisätiloissa säästä tai vuorokaudenajasta riippumatta.
Hallittu ympäristö : Voit ohjata muuttujia, kuten nopeutta ja kaltevuutta, räätälöidäksesi harjoittelusi kuntotasosi ja tavoitteidesi mukaan.
Kardiovaskulaarinen harjoittelu: Juoksumatot tarjoavat tehokasta kardiovaskulaarista harjoittelua, mikä auttaa parantamaan sydämen terveyttä ja polttamaan kaloreita.
Juoksupinnan iskunvaimennus : Monissa juoksumatoissa on pehmustetut pinnat, jotka voivat olla hellävaraisempia nivelille verrattuna juoksemiseen kovilla ulkopinnoilla.
Harjoituksen seuranta : Monissa juoksumatot on varustettu sisäänrakennetuilla harjoitusohjelmilla ja kyky seurata edistymistäsi ajan mittaan.
Juoksumatot on saatavana useissa eri malleissa, joissa on erilaisia ominaisuuksia ja hintaluokkia. Joissakin edistyneissä malleissa on interaktiivisia ominaisuuksia, kuten sisäänrakennettuja näyttöjä harjoitusten suoratoistoa tai liikuntasovelluksiin yhdistämistä varten. Ennen kuin ostat juoksumaton, on tärkeää harkita kuntotavoitteitasi, käytettävissä olevaa tilaa ja budjettia löytääksesi tarpeisiisi parhaiten sopivan.

Lisää kuntolaitteista
Enemmän kuntolaitteita ovat moniasematarvikkeet, harjoituslaitteet ja soutulaitteet. Voit ostaa näitä kuntolaitteita näiltä merkeiltä: Tacx , Zycle , Stages Cycling , Gymstick , RDX Sports , Fitfiu Fitness , Bodytone ja Tunturi .