Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Kehonrakennusvälineet

Kehonrakennusvälineet fitness

Löydä laaja valikoima tuotteita Kehonrakennusvälineet tuotteita henkilölle fitness. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa traininn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Kehonrakennusvälineet

n merkit Kehonrakennusvälineet

Kuinka valita parhaat kehonrakennusvälineet?

Tangot ja painot ovat olennaisia välineitä kuntoharjoitteluun, erityisesti voimaharjoitteluun ja painonnostoon. Niitä käytetään suorittamaan erilaisia harjoituksia, joiden tarkoituksena on kasvattaa lihasvoimaa, parantaa kestävyyttä ja parantaa yleiskuntoa.

Tangot: Tangot ovat pitkiä, suoria tankoja, joiden keskellä on määritelty pitoalue. Niitä on eri pituisia ja painoisia. Tangot on suunniteltu pitämään painolevyt molemmista päistä. Ne ovat monipuolinen työkalu, jota käytetään harjoituksiin, kuten kyykkyyn, maastanostoon, penkkipunnerrustukseen, yläpunnerrustukseen, riviin ja muihin harjoituksiin.

Käsipainot: Käsipainot ovat lyhyempiä tankoja, joiden molempiin päihin on kiinnitetty painoja. Niitä on saatavana eri painoina. Käsipainot tarjoavat laajemman liikealueen kuin tangot, ja niitä voidaan käyttää tiettyihin lihasryhmiin kohdistetuissa harjoituksissa, kuten hauiskiharat, olkapäiden puristukset, syöksyt ja monet muut. Se tarjoaa myös monia etuja sydän ja hengityselinten hyvinvoinnille ja joustavuudelle.

Painolevyt: Painolevyt ovat litteitä, pyöreitä kiekkoja, joiden keskellä on reikä, joka sopii tankojen tai käsipainojen päihin. Painolevyt ovat tärkein vastuksen lähde voimaharjoitteissa.

Kahvakuulat: Kahvakuulat ovat valurautapainoja. Ne ovat monipuolisia työkaluja toiminnalliseen voimaharjoitteluun, ja niitä voidaan käyttää harjoituksiin, kuten keinuihin, sieppauksiin, turkkilaisiin nousuihin ja muihin harjoituksiin. Kahvakuulat, käsipainot ja painot ovat erinomaisia tehon, voiman ja sydän ja verisuoniterveyden luomiseen, ja eniten arvostetaan niiden liikkeiden ja ohjelmoinnin laatua.

Painokoneet : Vaikka painokoneet eivät olekaan aivan tankoja ja painoja, ne ovat kiinteitä harjoituslaitteita, jotka käyttävät hihnapyörien, kaapelien ja vipujen yhdistelmää vastuksen aikaansaamiseksi. Ne on suunniteltu kohdistamaan tiettyihin lihasryhmiin ja ovat erityisen hyödyllisiä aloittelijoille tai vammoista toipuville henkilöille.

Kuntosalihanskat: Kuntosalihansikkaat on tyypillisesti valmistettu neopreenistä, nahasta, verkosta, polyesteristä, keinonahasta tai silikonista.

Lääkepallot: Lääkepallot on luotu lisäämään voimaa ja koordinaatiota, parantamaan terveyttä ja auttamaan urheilijoita toipumaan vammoista. Lääkepallot on valmistettu laajasta valikoimasta kankaita, mukaan lukien vinyyli, kumi, nailon ja nahka.

Nopeusharjoittelu : Urheilijat ja juoksijat käyttävät suorituskyvyn parantamiseen. Nopeusharjoitteluohjelmat sisältävät valikoiman harjoituksia, jotka on kehitetty parantamaan kiihtyvyyttä, hidastamista, nopeutta ja suunnanvaihtoa.

Lisää kehonrakennusvälineitä ovat kädensijat, lohkot, rullat ja alustat, köydet, kääntyvät punnerrukset, vyöt ja vetotangot. Voit ostaa näitä kädensijat, lohkot, rullat ja alustat, köydet, kääntyvät push ups, vyöt ja vetotankoja näiltä merkeiltä: Adidas , Leone1947 , Reebok , Under Armour , Everlast ja Puma .