Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Palautuminen ja hoito

Palautuminen ja hoito fitness

Löydä laaja valikoima tuotteita Palautuminen ja hoito tuotteita henkilölle fitness. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa traininn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Palautuminen ja hoito

n merkit Palautuminen ja hoito

Vinkkejä parhaaseen palautumiseen harjoituksen jälkeen

Sähköstimulaattorit:
Sähköstimulaattorit lähettävät sähköpulsseja ihon läpi auttaakseen loukkaantunutta lihasta vähentämään kipua. Joillekin ihmisille tämä toimenpide tarjoaa helpotusta tuskallisiin oireisiin. Sähköstimulaattorit auttavat estämään kipusignaaleja, parantavat verenkiertoa ja vahvistavat lihaksia.

Ensiapupakkaus:
Ensiapu on lääketieteellistä apua, jota käytetään vamman sattuessa ja paikassa, jossa se tapahtui. Ensiapu sisältää kaikki asiat, joita käytetään pienten palovammojen, haavojen ja hyönteisten pistojen hoitoon.

Urheiluvoiteet:
Urheiluvoiteita käytetään kivun ja kivun hoitoon. Urheiluvoiteet koostuvat metyylisalisylaatista ja mentolista, joissa metyylisalisylaatti lievittää kipua ja mentoli kääntää urheilijan huomion pois vammoista. Urheiluvoiteissa voi olla ainesosia, kuten magnesiumia tai yrttiuutteita, jotka auttavat rentouttamaan jännittyneitä lihaksia. Nämä voiteet voivat olla hyödyllisiä henkilöille, jotka käsittelevät lihaskramppeja tai jäykkyyttä.

Nivelsuojat:
Nivelsuojaimia käytetään rajoittamaan murtumia ja suojaamaan vamma alueita vahvistetulta ulkopuolelta kantavalta osalta. Urheilijat käyttävät sitä polvillaan suojatakseen heitä vammoitta esteeseen osumasta. Nivelsuojainten tehtävänä on parantaa nivelten kestävyyttä. Tätä käytetään urheilijoiden kehon osien suojaamiseen.

Kinesioteippaus:
Teippausta käytetään väliaikaisena tekniikkana ja sitä käyttävät urheilijat. Se on teippimäinen kirurginen teippi, joka on kiinnitetty iholle. Teippaus vähentää kipua. Sitä käytetään myös toipumaan muista vammoista. Voit ostaa teippiä Leone1947 , Gymstick , Benlee , RDX Sports , Hummel ja Bodytone .

Lisää palautumisesta:
Teloja ja hierontapalloja käytetään myofaskiaaliseen itsevapautukseen kireytyneiden lihasten lievittämiseksi. Käytä vaahtotelaa myofaskiaalisen itsevapautuksen suorittamiseen. Tämä itsehierontatekniikka voi auttaa lievittämään lihassolmuja ja parantamaan verenkiertoa vähentäen harjoituksen jälkeistä lihaskipua. Se auttaa rentouttamaan jännittyneitä lihaksia, luomaan lisää tilaa kehoon, lievittämään kireyttä ja lisäämään verenkiertoa. Itsehieronnassa ja pressoterapiassa voit käyttää käsiäsi tai muita työkaluja lihasten manipulointiin. Se parantaa untasi ja auttaa kehoasi puhdistamaan myrkkyjä.
Palautumisen optimointi harjoituksen jälkeen on ratkaisevan tärkeää lihasten korjaamiseksi, kivun vähentämiseksi ja sen varmistamiseksi, että kehosi on valmis seuraavaa harjoittelua varten. Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit saavuttaa parhaan palautumisen harjoituksen jälkeen:

Jäähdytä : Kovan harjoittelun jälkeen vähennä harjoituksen intensiteettiä asteittain hitaalle. Tämä auttaa kehoasi siirtymään korkeasta aktiivisuudesta lepotilaan, estäen äkilliset verenpaineen laskut ja minimoiden huimauksen tai pyörtymisen riskin.
Venyttely : Harjoittele staattisia venytysharjoituksia harjoituksen jälkeen parantaaksesi joustavuutta ja vähentääksesi lihasjännitystä. Keskity lihasryhmiin, joita työskentelit harjoituksen aikana.
Aktiivinen palautuminen : Harkitse lepopäivinä kevyitä aktiviteetteja, kuten kävelyä, uintia tai lempeää joogaa verenkierron edistämiseksi ja lihasten jäykkyyden vähentämiseksi. Aktiivinen palautuminen voi auttaa estämään kireyttä ja arkuutta.
Kompressiovaatteet : Jotkut urheilijat huomaavat, että kompressiovaatteet, kuten kompressiosukat tai hihat, auttavat vähentämään lihasten arkuutta ja turvotusta parantamalla verenkiertoa.