up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

adidas Ultimate Fit

adidas Ultimate Fit

adidas Ultimate Fit

adidas Ultimate Fit

adidas Ultimate Fit

plus
adidas

adidas Ultimate Fit

Produktbeskrivelse adidas Ultimate Fit

Tillit forandrer alt. Opprettet for å utføre på treningsstudio, disse kvinners tights er laget med et ugjennomskinnelig materiale lar deg bøye og strekke seg fritt. Skjær for en flatterende passform som former og støtter kroppen din. Climalite® transporterer bort fuktighet for å holde deg følelsen tørr og komfortabel.

Egenskaper:

Climalite® stoff feier svette vekk fra huden din

Indre midje pocket; Bonded midjen for bedre støtte; Myke og elastiske sømmer; Colourblocked

Dette produktet er en del av adidas bærekraftig produktprogram: Produktene er laget i mer bærekraftige måter å gjøre verden til et bedre sted; Hver fiber teller: Resirkulert polyester sparer ressurser og reduserer utslipp

Tilpasset passform

spesifikasjoner:

79% resirkulert polyester / 21% elastan interlock


Med adidas Ultimate Fit, det garanterer det beste fitness utstyr. I tillegg til traininn finner du den beste kvaliteten til de beste prisene av sektoren. Velg oss som din fitness butikk, og fokuser kun på å nyte komforten som de beste merkene gi deg som adidas. Vårt team av fitness eksperter deler sine ærlige vurderinger for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen. Alt dette for å sikre at du får den billigste Dameklær tilbudet hver gang.

Spesifikasjoner adidas Ultimate Fit

Lengde
Tre kvarter
Farge
Svart
Funksjoner
Strekk

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up