up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Ernæring fitness

Ernæring fitness

Finn et bredt utvalg av Ernæring-produkter for fitness. Oppdag de beste tilbudene hos traininn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Ernæring

Merkevarer av Ernæring

Hva bør jeg vite om sportsernæring?

Sportsernæring er et avgjørende aspekt av en idrettsutøvers ytelse og generelle helse. Her er noen viktige punkter å vite om sportsernæring, inkludert kosttilskudd, drinker, energigeler, miksere og te og infusjoner :

Balansert kosthold : Grunnlaget for sportsernæring er et balansert kosthold. Idrettsutøvere bør innta en rekke matvarer, inkludert karbohydrater, proteiner, sunt fett, frukt, grønnsaker og fullkorn, for å dekke deres energi og næringsbehov.
Hydrering : Å holde seg riktig hydrert er viktig for idrettsutøvere. Vann er det primære valget for hydrering, men for intense eller langvarige aktiviteter kan sportsdrikker med elektrolytter bidra til å fylle opp tapte væsker og mineraler.
Karbohydrater: Karbohydrater er en primær energikilde for idrettsutøvere. Komplekse karbohydrater , som fullkorn, gir en vedvarende frigjøring av energi, mens enkle karbohydrater kan være nyttige for rask energi før eller under treningsøkter.
Proteiner: Proteiner er viktige for muskelreparasjon og vekst. Idrettsutøvere bør inkludere magre proteinkilder i kostholdet, som fjærfe, fisk, magert kjøtt, meieri, bønner og belgfrukter.
Fett: Sunt fett er avgjørende for generell helse og gir en energikilde for utholdenhetsidrettsutøvere. Kilder til sunt fett inkluderer avokado, nøtter, frø og olivenolje.
Kosttilskudd : Mens et balansert kosthold ideelt sett bør gi alle nødvendige næringsstoffer, kan noen idrettsutøvere ha nytte av kosttilskudd. Vanlige kosttilskudd inkluderer:

Proteinpulver : For å dekke proteinbehov, spesielt for styrke og muskelbygging.
Kreatin : Brukes til korte støt med høyintensive aktiviteter.
Forgrenede aminosyrer BCAA : Kan hjelpe til med muskelgjenoppretting.
Vitaminer og mineraler : Idrettsutøvere kan kreve ytterligere vitaminer og mineraler avhengig av kostinntaket og spesifikke behov.

Energigeler: Energigeler er konsentrerte karbohydratkilder designet for rask energi under utholdenhetsaktiviteter som langdistanseløping eller sykling. De er enkle å bære og konsumere på farten.

Blenderflasker : de er nyttige for å blande proteinshakes, drinker før trening eller restitusjonsdrikker. De har ofte en innebygd blandekule for å sikre en jevn blanding.

Te og infusjoner: Urtete og infusjoner kan være et godt valg for hydrering og avslapning. Noen teer, som grønn te, er også rike på antioksidanter som kan ha helsemessige fordeler.

Timing : Tidspunktet for måltider og kosttilskudd har betydning. Inntak av karbohydrater og proteiner før og etter trening kan hjelpe til med ytelse og restitusjon. Pre workout kosttilskudd bør tas ca 30 60 minutter før trening.
Individuelle behov : Husk at hver idrettsutøver er unik, og ernæringsbehov kan variere basert på faktorer som alder, kjønn, aktivitetsnivå og mål. Det er ofte fordelaktig å rådføre seg med en registrert kostholdsekspert eller sportsernæringsfysiolog for å lage en personlig ernæringsplan.
Sikkerhet og kvalitet : Når du bruker kosttilskudd, er det viktig å velge anerkjente merker for å sikre produktsikkerhet og kvalitet. Les alltid etikettene og følg anbefalte doser.
Husk at sportsernæring er et komplekst felt, og det som fungerer best for en idrettsutøver, fungerer kanskje ikke for en annen. Det anbefales å skreddersy din ernæringsplan til dine spesifikke behov og rådføre deg med en helsepersonell eller ernæringsekspert for optimale resultater og sikkerhet. Du kan kjøpe næring fra Lonsdale , Gymstick , Softee , Tunturi , Avento , Pure2Improve og SIS .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk