up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Studio Collection

Studio Collection

kvinne Klær

kvinne Klær

herreklær

herreklær

FIT COLLECTION

FIT COLLECTION

kvinners fottøy

kvinners fottøy

herresko

herresko

Avdelinger

Bagger og Sekker

Barneklær

Barnesko

Dameklær

Damesko

Fitnessutstyr

Herreklær

Herresko

Kroppsbyggingsutstyr

Allt( Puma )

Puma

Puma har en lang historie med å produsere løpesko kjent for overlegen kvalitet og ytelse. Vi har begrenset det til det beste eksemplet på hva de kan tilby når det gjelder holdbarhet og effektivitet. Materialet som Puma treningsdresser er laget av er av høy kvalitet og av denne grunn er de et godt alternativ. Puma er et utmerket merke for løpere fordi Puma løpesko er luftige og lette.
Hvis du vil at føttene dine skal støttes og at virkningen av hvert skritt skal minimeres, bør du se etter et par Puma-sko med passende hældesign. Finn joggesko i alle slags farger, hvit eller svart. En vesentlig del av designet er høydeforskjellen mellom hælen og resten av skoen, som måles i millimeter.
Puma-sko for menn og kvinner er ikke bare et godt alternativ for løping, de er også gode for å gå på treningsstudio eller trene treningsrutiner hjemme. Velg den type sko som passer best til din sportsstil. Det finnes typer såler som er bedre for trening med høy effekt og andre for lav effekt.De som handler løpeutstyr holder alltid øynene åpne for de lavest mulige prisene på markedet, og Puma løpesko for menn og kvinner er en utmerket investering til enhver tid.
Ultralett skum ble utviklet for å minimere vekt og bulk samtidig som den maksimerer enkel bevegelse og hastighet. Nitroskummet er designet for å være ekstraordinært mykt, dempet og responsivt for å oppnå dette målet. Alle nye Puma- modeller har det samme komfortable nitroskummet i mellomsålen. Pumas siste yttersåle, kalt Puma Grip, er designet for å overvinne enhver utfordring. Puma Grip er designet for å vare lenge, og gir et stabilt fotfeste på asfalt og andre harde overflater. Sålen er konstruert på en slik måte at den er eksepsjonelt sklisikre under våte forhold. Den siste samlingen av Puma -varer er utstyrt med et Puma Grip.
Puma Velocity Nitro er en eksepsjonell treningssko for kondisjonsøvelser , eller generelt er de et perfekt alternativ for å gå på treningsstudio.Den fantastiske nitroskummellomsålen finnes på Puma Velocity Nitro løpesko, akkurat som på de andre modellene. Dette resulterer i en svært dempet og lett løpesko i karbonfiber.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk