up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Treningsmaskiner fitness

Treningsmaskiner fitness

Finn et bredt utvalg av Treningsmaskiner-produkter for fitness. Oppdag de beste tilbudene hos traininn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Treningsmaskiner

Merkevarer av Treningsmaskiner

Hvordan velge den beste treningsmaskinen for deg?

Elliptiske

Inkludering av elliptiske strøk i kondisjonstreningen kan hjelpe til med å styrke kjernen, lungene og musklene dine, samtidig som du øker utholdenheten din, forbedrer balansen og brenner mange kalorier. Det er også et fantastisk valg hvis du har leddproblemer.

Treningssykler og innendørs sykling

Treningssykler og innendørs sykling refererer til stasjonært treningsutstyr designet for å simulere opplevelsen av å sykle mens du bor på ett sted. De gir en praktisk måte å delta i kardiovaskulære treningsøkter og forbedrer underkroppens styrke og utholdenhet innendørs. Det finnes forskjellige typer treningssykler og innendørs sykkeloppsett , som hver tilbyr unike funksjoner og fordeler:

Oppreist treningssykkel : Denne typen treningssykkel ligner en tradisjonell sykkel med oppreist kjørestilling. Setet er plassert over pedalene, og styret er plassert høyere opp. Stående sykler er godt egnet for brukere som ønsker en mer avslappet kjøreopplevelse og en treningsøkt som først og fremst fokuserer på underkroppen.
Liggende treningssykkel : Liggende sykler har et mer tilbakelent sete med ryggstøtte, som plasserer rytteren i en mer komfortabel og støttet stilling. Pedalene er plassert foran brukeren i stedet for under dem. Liggesykler velges ofte av personer som søker en treningsøkt med lav effekt som er skånsom mot leddene. Spin sykler : Spin sykler er designet for å etterligne følelsen av utendørs sykling og brukes ofte i innendørs sykkeltimer. De har vanligvis et tungt svinghjul som gir en jevn og konsekvent pedalbevegelse. Spin sykler har ofte justerbare styre og seter, slik at syklistene kan finne sin optimale kjøreposisjon.

Multigym

Multitreningssentre er vektløftende treningsmaskiner som, som begrepet sier, er multifunksjonelle. Et enkelt utstyr som kan trene armer, rygg, ben, bryst og mer. Til og med gledelig kommer multitreningssentre med en rekke vekter, så etter hvert som du forbedrer deg, kan du forbedre utfordringen med treningen din.

Ruller

Sykkelruller er en type innendørs sykkeltreningsutstyr som brukes av syklister for å simulere å sykle innendørs. De består av et sett med tre sylindriske tromler montert på en ramme. De to bakre trommelene er koblet til den fremre trommelen med et belte eller parabolske ruller. Forhjulet på sykkelen hviler på den fremre trommelen, mens bakhjulet sitter på de to bakre trommelene.
Syklister bruker sykkelruller som en måte å trene innendørs når utendørs sykling ikke er mulig eller praktisk. Å sykle på ruller krever litt mer balanse og kontroll sammenlignet med å bruke stasjonære trenere, siden sykkelen ikke er festet på plass. Dette kan bidra til å forbedre balanse, kjernestabilitet og pedalteknikk.
Å sykle på ruller engasjerer flere muskler, siden syklisten må aktivt balansere sykkelen ved å gjøre konstante styrejusteringer. Det kan også hjelpe syklister med å utvikle et jevnere pedalslag, ettersom alle plutselige eller rykkende bevegelser kan føre til ustabilitet på rullene.
Men å bruke ruller kan være utfordrende, spesielt for nybegynnere, da det krever god balanse og koordinasjon. Noen syklister bruker støttestativ eller vegg for å hjelpe dem med å komme seg av og på rullene og stabilisere seg når de starter.

Tredemøller

Tredemøller har flere fordeler:

Bekvemmelighet: Tredemøller gir en måte å trene innendørs uavhengig av vær eller tid på dagen.
Kontrollert miljø : Du kan kontrollere variabler som hastighet og helling for å skreddersy treningen din til treningsnivået og målene dine.
Kardiovaskulær trening: Tredemøller tilbyr effektiv kardiovaskulær trening, som bidrar til å forbedre hjertehelsen og forbrenne kalorier.
Løpeoverflatedemping : Mange tredemøller har polstrede overflater som kan være skånsommere mot ledd sammenlignet med løping på harde utendørs overflater.
Treningssporing : Mange tredemøller kommer med innebygde treningsprogrammer og muligheten til å spore fremgangen din over tid.
Tredemøller kommer i en rekke modeller med forskjellige funksjoner og prisklasser. Noen avanserte modeller tilbyr interaktive funksjoner som innebygde skjermer for strømming av treningsøkter eller tilkobling til treningsapper. Før du kjøper en tredemølle, er det viktig å vurdere treningsmålene dine, tilgjengelig plass og budsjett for å finne den som best passer dine behov.

Mer om treningsapparater
Flere treningsmaskiner inkluderer tilbehør til flere stasjoner, trenertilbehør og romaskiner. Du kan kjøpe disse treningsapparatene fra disse merkene: Tacx , Zycle , Stages Cycling , Gymstick , RDX Sports , Fitfiu Fitness , Bodytone , og Tunturi .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk