Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Kampsportutstyr

Kampsportutstyr fitness

Finn et bredt utvalg av Kampsportutstyr-produkter for fitness. Oppdag de beste tilbudene hos traininn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Kampsportutstyr

Merkevarer av Kampsportutstyr

Tips for å velge det beste treningsutstyret

Når det gjelder å delta i kampsport eller kondisjonstrening, er det viktig å ha riktig utstyr for både sikkerhet og effektivitet. Enten du er interessert i boksing, kampsport eller annen kamprelatert treningsøkt, kan det å velge riktig utstyr ha stor innvirkning på treningsopplevelsen din. Her er noen verdifulle tips å vurdere når du velger det beste treningskamputstyret :

Kamphansker :
Å velge riktig par kamphansker er avgjørende for å beskytte hendene og forbedre ytelsen. Velg hansker som tilbyr tilstrekkelig polstring for å dempe støt, riktig håndleddsstøtte for å forhindre skader og en sikker passform. Vurder hvilken type kampsport du driver med, siden forskjellige hansker er designet for ulike aktiviteter som boksing, MMA eller Muay Thai.

Kampring :
Hvis treningen din involverer sparring eller simulerte kampscenarier, kan investering i en passende kampring gi et kontrollert miljø. Se etter en ring med solid konstruksjon, polstrede hjørner og tilstrekkelig plass til å sikre deltakernes sikkerhet. Sørg for at dimensjonene på ringen samsvarer med det tiltenkte formålet med treningen din.

Hjelmer:
Hodebeskyttelse er viktig under kamptrening. Hjelmer er avgjørende for aktiviteter som sparring, der utilsiktede slag mot hodet kan oppstå. Velg hjelmer som tilbyr riktig polstring, justerbare stropper og en tettsittende passform. Se etter sikkerhetssertifiseringer for å sikre at de oppfyller industristandarder.

Pads og skjold:
Pads og skjold brukes til måltrening og partnerøvelser. Enten du øver på slag, spark eller slag, gir disse verktøyene en sikker overflate for støt samtidig som de gir motstand. Velg pads og skjold som er slitesterke, godt polstrede og behagelige å holde for både deg og treningspartneren din.

Sekker og fartsballer :
For å forbedre kraft, hastighet og nøyaktighet er tunge sekker og fartsballer avgjørende. Vurder vekten på sekken som matcher treningsmålene dine og erfaringsnivået. Speed baller bidrar til å utvikle hånd øye koordinasjon og reflekser. Se etter holdbare materialer og et stabilt monteringssystem for å sikre sikkerhet og lang levetid.

Vedlikehold og kvalitet :
Når du velger treningskamputstyr , prioriter kvalitet og holdbarhet. Utstyr av høy kvalitet kan være dyrere på forhånd, men kan spare deg penger i det lange løp ved å vare lenger og yte bedre. Regelmessig vedlikehold og rengjøring er avgjørende for å forlenge levetiden til utstyret ditt og sikre hygieniske treningsforhold.

Komfort og passform :
Komforten til utstyret ditt påvirker treningsopplevelsen direkte. Sørg for at hanskene, hjelmene og verneutstyret passer godt og gir mulighet for riktig bevegelse. Ubehagelig utstyr kan føre til distraksjoner, ubehag og til og med skader.

Mer om kampsport :
Mer om kampsport inkluderer svettedresser, taping, kroppsbeskyttelse og munnbeskyttelse. Du kan kjøpe pads og skjold fra Leone1947 , Under Armour , Everlast , Gymstick , Puma og RDX Sports .