up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Kroppsbyggingsutstyr fitness

Kroppsbyggingsutstyr fitness

Finn et bredt utvalg av Kroppsbyggingsutstyr-produkter for fitness. Oppdag de beste tilbudene hos traininn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Kroppsbyggingsutstyr

Merkevarer av Kroppsbyggingsutstyr

Hvordan velge det beste kroppsbyggingsutstyret?

Stenger og vekter er viktig utstyr som brukes i kondisjonstrening, spesielt i styrketrening og vektløfting. De brukes til å utføre en rekke øvelser rettet mot å bygge muskelstyrke, forbedre utholdenhet og forbedre den generelle kondisjonen.

Vektstang: Vektstang er lange, rette stenger med et definert grepsområde i midten. De kommer i forskjellige lengder og vekter. Vektstenger er designet for å holde vektskiver i begge ender. De er et allsidig verktøy som brukes til øvelser som knebøy, markløft, benkpress, overheadpress, rader og mer.

Hantler: Hantler er kortere stenger med vekter festet til hver ende. De finnes i forskjellige vekter. Hantler tilbyr et bredere bevegelsesområde sammenlignet med vektstang og kan brukes til øvelser rettet mot spesifikke muskelgrupper, for eksempel bicepskrøller, skulderpress, utfall og mer. Det gir også mange fordeler for kardiorespiratorisk velvære og fleksibilitet.

Vektplater: Vektplater er flate, sirkulære skiver med et hull i midten som passer på endene av vektstenger eller manualer. Vektskiver er hovedkilden til motstand i styrketreningsøvelser.

Kettlebells: Kettlebells er støpejernsvekter. De er allsidige verktøy for funksjonell styrketrening og kan brukes til øvelser som svinger, snatches, tyrkiske opptrekk og mer. Kettlebells, manualer og vekter fungerer utmerket for å skape kraft, styrke og kardiovaskulær velvære, og det som verdsettes mest er kvaliteten på bevegelsene og programmeringen.

Vektmaskiner : Selv om det ikke akkurat er stenger og vekter, er vektmaskiner stasjonært treningsutstyr som bruker en kombinasjon av trinser, kabler og spaker for å gi motstand. De er designet for å målrette mot spesifikke muskelgrupper og er spesielt nyttige for nybegynnere eller enkeltpersoner som kommer seg etter skader.

Treningshansker: Treningshansker er vanligvis laget av neopren, lær, mesh, polyester, kunstskinn eller silikon.

Medisinballer: Medisinballer er laget for å skape styrke og koordinasjon, forbedre helsen og hjelpe idrettsutøvere å komme seg etter skade. Medisinballer er laget av et stort utvalg stoffer, inkludert vinyl, gummi, nylon og lær.

Hastighetstrening : Brukt av idrettsutøvere og løpere for å øke ytelsen, inneholder fartstreningsplaner et utvalg øvelser utviklet for å forbedre akselerasjon, bremse, hastighet og retningsovergang.

Mer kroppsbyggende utstyr inkluderer håndtak, blokker, ruller og plattformer, tau, svingbare push ups, belter og pull up stenger. Du kan kjøpe disse håndtakene, blokkene, rullene og plattformene, tauene, svingbare push ups, belter og pull up stengene fra disse merkene: Adidas , Leone1947 , Reebok , Under Armour , Everlast , og Puma .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk