Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Restitusjon og stell

Restitusjon og stell fitness

Finn et bredt utvalg av Restitusjon og stell-produkter for fitness. Oppdag de beste tilbudene hos traininn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Restitusjon og stell

Merkevarer av Restitusjon og stell

Tips for best mulig restitusjon etter trening

Elektrostimulatorer:
Elektrostimulatorer sender elektriske pulser gjennom huden for å hjelpe den skadde muskelen med å redusere smerte. For noen mennesker gir denne prosedyren lindring fra smertefulle symptomer. Elektrostimulatorer hjelper til med å blokkere smertesignaler, forbedre blodsirkulasjonen og styrke musklene.

Førstehjelpssett:
Førstehjelp er legehjelp som brukes når en skade oppstår og på stedet der den oppsto. Førstehjelp består av alle tingene som brukes til å behandle mindre brannskader, kutt og insektstikk.

Sportskremer:
Sportskremer brukes til å behandle smerter og smerter. Sportskremer består av metylsalisylat og mentol hvor metylsalisylat lindrer smerte og mentol distraherer utøverens oppmerksomhet fra skade. Ingredienser som magnesium eller urteekstrakter kan være inkludert i sportskremer for å hjelpe til med å slappe av anspente muskler. Disse kremene kan være gunstige for personer som har muskelkramper eller stivhet.

Artikulære beskyttere:
Leddbeskyttere brukes for å begrense brudd og beskytte skadeområder fra en utvendig, bærende del som er forsterket. Den brukes av idrettsutøvere på knærne for å holde dem beskyttet mot skade fra å treffe en hindring. Rollen til leddbeskyttere er å forbedre holdbarheten til leddene. Dette brukes for å beskytte kroppsdelene til idrettsutøvere.

Kinesio taping:
Taping brukes som en midlertidig teknikk og brukes av idrettsutøvere. Det er en tape lignende kirurgisk tape festet til huden. Taping reduserer smerten. Den brukes også til å komme seg etter andre skader. Du kan kjøpe taping fra Leone1947 , Gymstick , Benlee , RDX Sports , Hummel og Bodytone .

Mer om restitusjon:
Ruller og massasjeballer brukes til selvmyofascial frigjøring for å avlaste stramme muskler. Bruk en skumrulle for å utføre selvmyofascial frigjøring. Denne selvmassasjeteknikken kan bidra til å lindre muskelknuter og forbedre blodstrømmen, og redusere muskelsår etter trening. Det hjelper å slappe av anspente muskler, skape mer plass i kroppen, lindre stramhet og øke blodsirkulasjonen. I selvmassasje og pressoterapi kan du bruke hendene eller andre verktøy for å manipulere muskler. Det forbedrer søvnen din og hjelper kroppen din med detox.
Å optimalisere restitusjonen etter trening er avgjørende for muskelreparasjon, redusere ømhet og sikre at kroppen din er klar for neste treningsøkt. Her er noen tips for å hjelpe deg å oppnå best mulig restitusjon etter trening:

Kjøl deg ned : Etter intens trening reduserer du gradvis intensiteten på treningsøkten til et sakte tempo. Dette hjelper kroppen din med å gå fra høy aktivitet til hviletilstand, forhindrer brå blodtrykksfall og minimerer risikoen for svimmelhet eller besvimelse.
Stretching : Delta i statiske strekkøvelser etter treningen for å forbedre fleksibiliteten og redusere muskelspenninger. Fokuser på muskelgruppene du jobbet under treningsøkten.
Aktiv restitusjon : På hviledager bør du vurdere lette aktiviteter som turgåing, svømming eller skånsom yoga for å fremme blodstrømmen og redusere muskelstivhet. Aktiv restitusjon kan bidra til å forhindre tetthet og sårhet.
Kompresjonsplagg : Noen idrettsutøvere opplever at kompresjonsplagg, for eksempel kompresjonssokker eller ermer, bidrar til å redusere muskelsår og hevelse ved å forbedre blodsirkulasjonen.