Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Vesker og ryggsekker

Vesker og ryggsekker fitness

Finn et bredt utvalg av Vesker og ryggsekker-produkter for fitness. Oppdag de beste tilbudene hos traininn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Vesker og ryggsekker

Merkevarer av Vesker og ryggsekker

Hvordan velge den perfekte bagen for å gå på treningsstudio?

Ryggsekker

Ryggsekker lar deg ta med eiendelene dine trygt. De fleste ryggsekker er lette og elastiske, og de gir den beste beskyttelsen for biproduktene inni dem. Ryggsekker er vanligvis laget av materialer som bomull, lerret eller nylon. Disse stoffene er de mest langvarige og tåler mye slitasje og riv over tid.

Utstyrsposer

Utstyrsvesker kan lages av polyester og et stort utvalg av andre materialer og er spesielt utviklet for å hjelpe deg med å få utstyret ditt der du trenger det. Det store utvalget av utstyrsvesker sikrer at de passer til dine behov, uten problemer med omstendighetene. Enten du leter etter en stor veske med belter, en veske med virvler, vesker laget av lerret eller vesker som er ugjennomtrengelige, vil du finne en for deg.

Gymsekker

Teknisk sett er en treningssekk laget for å frakte nødvendigheter til og fra et studio, treningssenter eller treningsstudio. I dag brukes gymsekker til så mye ekstra. De kan brukes som overnattingsvesker, flyvesker, ryggsekker for fotturer, eller hvor som helst andre steder dynamiske mennesker går med enheter å bære. En liten treningssekk er alltid en god idé.

Skulderveske

Skuldervesker består av en stropp som er lang nok til å henges over skulderen. På de fleste vesker er beltene tett støttet. Stroppen er utviklet for å vris over skulderen for å holdes oppe av den og bringes av brukeren håndfri.

Toalettposer

Toalettposer er vanligvis bærbare poser med glidelåslukking eller snorer som bærer kroppshygiene og toalettsaker som tannkrem og tannbørste, bomullspinner, tanntråd, deodorant, pinsett, negleklipper, såpe og mye mer. Enkelt sett er et toalettsaker en liten beholder som brukes til å beholde hygienebiproduktene du trenger når du reiser.

Midjepakke

En midjepakke er en liten veske som bæres rundt midjen for å bære personlige gjenstander og nødvendigheter. Den består vanligvis av en pose eller et rom festet til en beltelignende stropp som festes rundt midjen. Midjeposer er designet for bekvemmelighet, slik at brukeren har enkel tilgang til eiendelene sine samtidig som de holder hendene frie. Hoveddelen av fanny pakken er posen eller rommet hvor gjenstander kan oppbevares. Denne posen kan variere i størrelse og har ofte en glidelås eller annen lukking for å holde innholdet sikkert.
Posen er festet til en stropp som er ment å festes rundt midjen. Denne stroppen kan justeres for å passe til forskjellige midjestørrelser. Du kan kjøpe disse belteveskene fra disse merkene: Adidas , Leone1947 , Reebok , Under Armour , Lonsdale , og Everlast .
Å velge den perfekte vesken for å gå på treningssenteret innebærer å vurdere faktorer som størrelse, funksjoner, holdbarhet, komfort og stil. Her er en guide som hjelper deg å velge riktig treningsveske :

Størrelse og kapasitet : Tenk på hva du skal ha med deg til treningsstudioet – treningsklær, sko, håndklær, vannflaske, toalettsaker osv. Velg en veske med nok plass til å passe til alt du trenger uten å være for klumpete.
Rom og lommer : Se etter en bag med ulike rom og lommer for å hjelpe deg med å organisere eiendelene dine. Separate rom for sko, våte klær og småting kan være praktisk.
Materiale og holdbarhet : Velg en veske laget av slitesterke materialer som tåler daglig bruk og slitasje på treningsutstyr. Vannbestandige materialer er også et pluss for å beskytte varene dine mot fuktighet.
Komfortable stropper og håndtak : Sjekk om vesken har polstrede skulderstropper og komfortable håndtak for enkel bæring. Justerbare og polstrede stropper kan bidra til å fordele vekten jevnt og forhindre ubehag.
Ventilasjon og luktkontroll : Hvis du bærer svette klær eller sko, velg en bag med ventilasjonsfunksjoner for å forhindre oppbygging av lukt. Noen vesker har ventilerte rom for dette formålet.
Lukking og sikkerhet : Se etter poser med sikre lukkinger, for eksempel glidelåser eller spenner, for å holde varene dine trygge mens du er på farten.
Stil og design : Velg en veske som gjenspeiler din personlige stil. Treningsvesker kommer i ulike design og farger, fra sporty til elegant, slik at du kan finne en som passer dine preferanser.
Bærealternativer : Vurder hvordan du vil bære vesken. Noen vesker har både skulderstropper og håndtak, mens andre kan ha en crossbody stropp.
Tilleggsfunksjoner : Noen vesker kommer med ekstra funksjoner som innebygde USB porter, hodetelefonhull, nøkkelholdere og vannflaskelommer. Vurder disse funksjonene basert på dine behov.