up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Xero Shoes

Trekking

Trekking

flip flops

flip flops

Alpint

Alpint

Running

Running

Training

Training

Urban

Urban

Avdelinger

Barnesko

Damesko

Herresko

Allt( Xero Shoes )

Nyeste

Se alle produkter flecha

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Xero shoes

Xero Shoes er et minimalistisk skomerke som har tatt verden med storm. Selskapet ble grunnlagt i 2009. Xero Shoes ble inspirert av Tarahumara-stammen i Mexico, som var kjent for sin evne til å løpe lange distanser uten noe sko. De ønsket å skape et sko som etterlignet følelsen av å være barfot, samtidig som det ga noen beskyttelse og støtte. Xero Shoes er designet for å være lette og fleksible, med en tynn såle som lar deg føle bakken under føttene dine. De er laget med veganske materialer, inkludert en gummi såle og en nylonrem som går rundt foten.
En annen fordel med Xero Shoes er at de er allsidige. De kan brukes til ulike aktiviteter, inkludert løping, fottur og til og med vannsport. De er også enkle å pakke, noe som gjør dem til et utmerket alternativ for reise. En ting som skiller Xero Shoes fra andre minimalistiske skomerker, er deres forpliktelse til bærekraft. De bruker gjenbrukbare materialer så ofte som mulig, og har en gjenvinningsprogram for skoene sine. Xero Shoes er et glimrende alternativ for alle som ønsker å forbedre fothelsen og oppleve fordelene ved å gå barfot.

Xero som et merke for sko.

Xero Shoes er et merke som tilbyr sko for menn og kvinner. Xero sko for kvinner gir et bredt utvalg av stiler, inkludert sandaler, fjellstøvler, løpesko og casual sko. Hver klasse er designet med prioritering av enkelhet og funksjonalitet. Xero kvinners sko er laget med høykvalitetsmaterialer som er bygget for å vare.
Xero Shoes for menn er et glimrende alternativ for menn som leter etter et behagelig sko som er allsidig nok til å bære i ulike miljøer. Enten det er fottur, løping eller gjøre ærend rundt i byen, Xero Shoes tilbyr en naturlig, komfortabel passform som vil holde føttene glade hele dagen.
Xero Shoes løpesko er funksjonelle. Skoene er designet for å gi akkurat nok beskyttelse og støtte uten å forstyrre den naturlige løpeformen. Xero Shoes løpesko kan tilpasses individuelle behov.
Xero shoes trenere er et glimrende valg for løpere som leter etter et sko som tilbyr naturlig bevegelse, komfort og holdbarhet. Xero Shoes Prio er et minimalistisk løpesko designet for menn og kvinner. Det er et Xero Shoe med ulike stiler og fargemuligheter for hvert løpebehov. Xero Shoes løpesko er designet med en bred tåboks som tillater naturlig tåspalting og justerbare stropper eller snøringer som gir en tilpasset passform. Det hjelper til med å redusere trykkpunkter og ubehag mens du løper.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk