Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Kampsportsutrustning

Kampsportsutrustning fitness

Hitta ett brett utbud av Kampsportsutrustning-produkter för fitness. Upptäck de bästa erbjudandena på traininn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Kampsportsutrustning

Märken i Kampsportsutrustning

Tips för att välja den bästa träningsutrustningen

När det gäller att ägna sig åt kampsport eller konditionsträning är det viktigt att ha rätt utrustning för både säkerhet och effektivitet. Oavsett om du gillar boxning, kampsport eller andra stridsrelaterat träningspass, kan valet av lämplig utrustning påverka din träningsupplevelse avsevärt. Här är några värdefulla tips att tänka på när du väljer den bästa träningsutrustningen :

Stridshandskar :
Att välja rätt par stridshandskar är avgörande för att skydda dina händer och förbättra din prestation. Välj handskar som erbjuder tillräcklig stoppning för att dämpa stötar, korrekt handledsstöd för att förhindra skador och en säker passform. Tänk på vilken typ av kampsport du utövar, eftersom olika handskar är designade för olika aktiviteter som boxning, MMA eller Muay Thai.

Fight ring :
Om din träning involverar sparring eller simulerade stridsscenarier, kan investeringar i en lämplig kampring ge en kontrollerad miljö. Leta efter en ring med robust konstruktion, vadderade hörn och tillräckligt med utrymme för att garantera deltagarnas säkerhet. Se till att dimensionerna på ringen matchar det avsedda syftet med din träning.

Hjälmar:
Huvudskydd är av största vikt under stridsträning. Hjälmar är viktiga för aktiviteter som sparring, där oavsiktliga slag mot huvudet kan inträffa. Välj hjälmar som erbjuder ordentlig stoppning, justerbara remmar och en åtsittande passform. Kontrollera om säkerhetscertifieringar för att säkerställa att de uppfyller industristandarder.

Kuddar och sköldar:
Dynor och sköldar används för målträning och partnerövningar. Oavsett om du övar slag, sparkar eller slag ger dessa verktyg en säker yta för stötar samtidigt som de ger motstånd. Satsa på dynor och sköldar som är hållbara, väl vadderade och bekväma att hålla för både dig och din träningspartner.

Säckar och fartbollar :
För att förbättra kraften, hastigheten och precisionen är tunga säckar och fartbollar viktiga. Tänk på vikten på säcken som matchar dina träningsmål och erfarenhetsnivå. Speedbollar hjälper till att utveckla hand öga koordination och reflexer. Leta efter hållbara material och ett stabilt monteringssystem för att säkerställa säkerhet och livslängd.

Underhåll och kvalitet :
När du väljer träningsutrustning , prioritera kvalitet och hållbarhet. Högkvalitativ utrustning kan vara dyrare i förväg men kan spara pengar på lång sikt genom att hålla längre och prestera bättre. Regelbundet underhåll och rengöring är avgörande för att förlänga livslängden på din utrustning och säkerställa hygieniska träningsförhållanden.

Komfort och passform :
Komforten hos din utrustning påverkar din träningsupplevelse direkt. Se till att dina handskar, hjälmar och skyddsutrustning passar bra och tillåter korrekt rörelse. Obekväm utrustning kan leda till distraktioner, obehag och till och med skador.

Mer om Combat Sport :
Mer om kampsport inkluderar svettdräkter, tejpning, kroppsskydd och munskydd. Du kan köpa kuddar och sköldar från Leone1947 , Under Armour , Everlast , Gymstick , Puma och RDX Sports .