up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

R-evenge Sokker Pilates

plus
R-evenge

R-evenge Sokker Pilates

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse R-evenge Sokker Pilates

PILATES sokker en finger.

ANATOMIC:

Design for høyre og venstre fot.

ANTISKLI:

100% silikon sone.

OPPTREDEN:

Forbedrer treningsytelsen.

antibakteriell:

Med naturlig antibakterisk sølv.

Stoff med sølvfilamenter.

R EVENGE Pilates sokkelen er et teknisk tilbehør som forbedrer ytelsen til Pilates øvelser, både fri kropp og med maskiner eller små verktøy.

Takket være den stramme passformen til sokken til foten, finner endene sin naturlige støtte, og dermed fremmer riktig stilling av ryggraden.

Non-slip-sålene lar deg fokusere på riktig utførelse av treningen og dermed forbedre styrken, tonen og elastisiteten til muskler i ryggen, magen, armer, rumpa og ben.

I tillegg bidrar trening med foten fri for stive strukturer, til å stimulere sirkulasjonen og forenkler det som kalles venøs retur.Hos traininn er vi dedikerte til å lage høykvalitets fitness produkter som vil gjøre din aktivitet mer behagelig. Er du interessert i og kjøpe R-evenge Sokker Pilates? Du er heldig siden traininn i Herreklær katalogen og Sokker kategorien tilbyr vi andre fitness produkter som kan supplimentere din bestilling. Legg inn din bestilling nå og motta det innen et par dager.

Spesifikasjoner R-evenge Sokker Pilates

Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

R-evenge Sokker Pilates

Kvalitet

-

Utmerket produkt og service

R-evenge Sokker Pilates

Storslått kjøp

-

Jeg kjøpte disse sokkene som er fantastiske. Men det beste var oppmerksomheten fra togvertshuset, de sendte dem til meg veldig raskt og til en god pris

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up