up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Stages cycling Magnetfri Tråkkfrekvenssensor

plus
Stages cycling

Stages Cycling Magnetfri Tråkkfrekvenssensor

Produktbeskrivelse Stages cycling Magnetfri Tråkkfrekvenssensor

Stages magnet-fri Cadence Sensor passer til vevarmen din for å gi sanntid, akselerometerbaserte kadencedata til sykkelcomputeren eller telefonen via ANT + og Bluetooth Smart.

Akkurat nå, Stages cycling Magnetfri Tråkkfrekvenssensor er til best pris og er perfekt for dine aktiviteter. Hos traininn kan du finne andre produkter som supplimenterer i vår Elektronikk katalog og særlig i vår Sensorer kategori. Vi har en rekke Sensorer som passer dine behov og for å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Stages cycling Magnetfri Tråkkfrekvenssensor

Farge
Grå
Svart
Produkttype
Sensorer
tilkobling
Bluetooth Smart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up