up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

TheraBand Band Strong 46 M

plus
TheraBand

TheraBand Band Strong 46 M

Produktbeskrivelse TheraBand Band Strong 46 M

Thera Band elastiske bånd 45,5m. Farge Grønn: Motstand Sterk.

TheraBand Band Strong 46 M er et produkt som samsvarer til den Treningsstrikker kategorien innen Fitnessutstyr utvalget på din fitness butikken, traininn. Vent ikke mer og lær om alle fordelene som tilhører fellesskapet av traininn. Hva er fordelene med TheraBand Band Strong 46 M? Dette produktet er spesielt utviklet for å gi god støtte og helt basert på vår lidenskap for fitness.

Spesifikasjoner TheraBand Band Strong 46 M

Farge
Grønn
Motstand
Sterk

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up