up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

TheraBand Band Without Latex 22 M

plus
TheraBand

TheraBand Band Without Latex 22 M

Produktbeskrivelse TheraBand Band Without Latex 22 M

Theraband ™ Latex Gratis Professional Resistance Bands ble utviklet for å matche trekke styrkene til våre eksisterende Latex Resistance Bands! Den nye formelen gir heller ingen duft og ingen pulver for maksimal komfort og tilfredsstillelse.

Egenskaper:

De eneste Latex Gratis Professional Resistance Bands som samsvarer med markedsledende theraband ™ System of Trusted progresjon. Sammen utgjør disse produktene utgjør et system som oppfyller alle pasientens behov.

Oppfyller behovene til pasienter og utøvere med latex allergi.

Det beste alternativet for anlegg og sykehus med en "no latex" -politikk.

No Scent

Ingen Powder


Velkommen til våre TheraBand Band Without Latex 22 M spesialtilbud! Tenk på traininn når du ønsker å fornye dine fitness materialer. traininn er er en nettbutikk som fungerer samme med de beste nasjonale og internasjonale merkene som TheraBand så du kan finne alt du ser etter for og nye ditt liv. Sjekk våre tilgjengelige produkter i Fitnessutstyr.

Spesifikasjoner TheraBand Band Without Latex 22 M

Farge
Gul
Motstand
Uspesifisert

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up