up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

TheraBand Tubing Strong Special 30.5 M

plus
TheraBand

TheraBand Tubing Strong Special 30.5 M

Produktbeskrivelse TheraBand Tubing Strong Special 30.5 M

TheraBand Professional Latex Resistance Tubing er ideelt for øvre og nedre kroppsøvelse, rehabilitering og kondisjonering. Motstandsslangen gjør måleprogresjon og oppnå mål for egnethet eller terapi lett. Den er tilgjengelig i 7 fargekodede resistensnivåer, bestemt av tykkelsen på slangen, som gjør det mulig for brukerne å gjenkjenne forbedringer som det skjer, og gir et raskt oversikt over fremdrift fra ett nivå til et annet. Tubing kan inkorporeres med en rekke vedlegg for å utvide allsidighet og kan enkelt innlemmes i en rekke øvelser.

Egenskaper:

Ideell for overkroppen og underkroppen Tren for å styrke musklene, øke bevegelsesomfanget og forbedre fleksibiliteten

Praktisk og bærbart produkt som fungerer i klinikken, treningsstudioet, hjemme eller på farten

Fargekodede Progressive Resistance-systemet gir brukerne mulighet til å gjenkjenne forbedringer som det skjer, etterhånden som du blir sterkere, kan du flytte opp til neste farge

Bruk til å rehabilitere musklene gjennom enkle, men effektive treningsøkter


Kjøp din TheraBand Tubing Strong Special 30.5 M til den laveste prisen! I vår nettbutikk for fitness, traininn gjør dine drømmer blir virkelig! Finn Fitnessutstyr til uslåelige priser. Ta en titt på vår detaljerte beskrivelse med kjennetegn og omtaler som andre kunder som allerede har kjøpt TheraBand Tubing Strong Special 30.5 M. Finn de siste reduksjonene og oppdag alle våre tilbud i vår fitness katalog til forbløffende rabatterte priser!

Spesifikasjoner TheraBand Tubing Strong Special 30.5 M

Farge
Svart
Motstand
Sterk

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up