up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Zycle Matte

plus
Zycle

Zycle Matte

Produktbeskrivelse Zycle Matte

ZYCLE treningsmatte. Dette tilbehøret vil hjelpe deg med å redusere støy og vibrasjoner under treningen. Gulvbeskyttelse mot svette under innendørs treningsøkter.


Spesifikasjoner:

Mål: 1820 x 810 x 6 mm
Vekt: 2,6 kgVelkommen til vår Zycle Matte spesiell avtale. Hos traininn, kan ikke bare forbrukerne finne den beste prisen for sitt fitness utstyr, men også ekspertinformasjon om fitness produktene de ønsker å kjøpe. Produktprisene er oppdaterte og alle nødvendige filtre er tilgjengelige, slik at du kan sammenligne lignende produkter fra kjente kategorier som Trener-tilbehør head-to-head.

Spesifikasjoner Zycle Matte

Farge
Svart
Produkttype
Mats

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Zycle Matte

Utmerket produkt

-

Perfekt matte å bruke med Zycle Smart ZPro rulle

Zycle Matte

Godt produkt

-

Kjapp levering. Det perfekte produktet, riktig størrelse for en rulle, uten for mye tykkelse for å unngå stabilitetsproblemer, men beskytter veldig godt mot støy og vibrasjoner. Lett å rengjøre.

Zycle Matte

Godt produkt

-

Anbefalt produkt, som selgeren, alt perfekt.

Zycle Matte

God matte

-

God matte for hjemmetrener. Ganske fin, men tett. God isolasjon med bakken. For å se over tid, om det motstår slitasje.

Zycle Matte

Bkool matte

-

100% anbefalt, den beste verdien for pengene.

Zycle Matte

Et godt dekke

-

Matte er en veldig god størrelse, perfekt for ruller eller turbo trener, utmerket verdi.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up