up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Black Diamond

KLÄTTRINGSUTRUSTNING

KLÄTTRINGSUTRUSTNING

Ryggsäckar

Ryggsäckar

BELYSNING

BELYSNING

polacker

polacker

kvinnors kläder

kvinnors kläder

MÄN Kläder

MÄN Kläder

Kategorier

Barnkläder

Barnskor

Belysning

Camping

Damkläder

Damskor

Elektronik

Herrkläder

Herrskor

Klättringsutrustning

Marknadsföring

Ryggsäckar och Väskor

Skydd

Tält

Vandringsutrustning

Vätska

Allt( Black Diamond )

Black diamond

Svart Diamant är en välkänd företag inom bergsklättring och utomhusindustrin. Det började arbeta som ett bergsklätterföretag och skiföretag 1957. På kort tid har denna industri uppnått sina angivna mål och syften på grund av sina hårt arbetande och dedikerade anställda. Det erbjuder en stor samling nödvändiga produkter och föremål som är viktiga när människor bestämmer sig för att klättra eller åka skidor.
Det är ett perfekt ställe att köpa produkter för dem som älskar vandring, camping, klättring, vandring och skidåkning. Denna märke erbjuder de bästa tillbehören och klädesplagg till rimliga priser. Om du älskar och bestämmer dig för att klättra, kan du ta med många utrustningar som hjälmar, utrustning och kläder för din säkerhet från Svart Diamant. Svart Diamants utvecklingar resulterar i en ljus och lovande framtid för skidåkare och klättrare världen över.

Svart Diamantprodukter och utrustning

Svart Diamantsutrustning kan motstå förhållandena i bergsmiljöer. Märket designar sina produkter för att hantera kraven på klättring och skidåkning. Svart Diamanthuvudlampa är av hög kvalitet och pålitlig för utomhusaktiviteter. De är perfekta om du klättrar i lågljusförhållanden. Svart Diamanthandskar erbjuder lämplig isolering och behåller värmen. Dessa handskar har avtagbara foder som ger extra mångsidighet. Dessa handskar finns i olika storlekar och material. Svart Diamantkarbinhake är beständig för att hantera ångesten för skitur och bergsklättring. Dessa karbinhake har hög effektrating och hållbara material som kan motstå miljöeffekter. Svart Diamanthängsel är tillräckligt mångsidig för att anpassa sig till klättrings- och skidåkningsaktiviteter. Det har förlängningspunkter för utrustning som isverktyg eller karbinhake för att förbli bekväm under skidåkning. Svart Diamantryggsäckar har skispecifika attribut som skid- eller snowboardbärmetoder. Svart Diamant Camp är lämplig för bergsklättring och vintercamping. De har starka stängerstrukturer för att hålla tungt snö och lämplig ventilation för att förhindra kondens.
Svart Diamantskor har elegans och unika stylingar. På grund av dessa egenskaper blir de allt mer kända på listan över klättrare och skidåkare. Svart Diamantvandringsstavar är anpassningsbara i längd, vilket gör att människor kan anpassa sin höjd efter din bekvämlighet och terrängen. Dessa stavar är användbara när man reser på olika typer av terräng.
Svart Diamantjackor har tejpade kantband och vattentäta dragkedjor som hjälper till att förhindra fukt från jackan i våta eller snöiga situationer. Svart Diamant gör dessa jackor av högkvalitativa material som nylon och polyester.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga