up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Black Diamond

KLATREUTSTYR

KLATREUTSTYR

Ryggsekker

Ryggsekker

BELYSNING

BELYSNING

Poler

Poler

kvinners klær

kvinners klær

HERRE Klær

HERRE Klær

Avdelinger

Barneklær

Barnesko

Beskyttelse

Camping

Dameklær

Damesko

Elektronikk

Herreklær

Herresko

Hydrering

Klatreutstyr

Lys

Sekker og Kofferter

Telt

Turutstyr

Undertøy

Allt( Black Diamond )

Black diamond

Black Diamond er et velkjent selskap innen fjellklatring og friluftsliv. Det startet å jobbe som fjellklatring og ski-selskap i 1957. På kort tid har denne industrien oppnådd sine uttalte mål og mål fordi av sine hardtarbeidende og dedikerte ansatte. Det tilbyr et stort utvalg av nødvendige produkter og elementer som er viktige når folk bestemmer seg for å klatre eller stå på ski.
Det er et perfekt sted å kjøpe produkter for de som elsker å vandre, campe, klatre, fottur og stå på ski. Dette merket tilbyr de beste tilbehørene og klærne til rimelige priser. Hvis du elsker og bestemmer deg for å klatre, kan du få mange utstyr som hjelmer, utstyr og klær for å trygge deg fra Black Diamond. Utviklingen av Black Diamond resulterer i en lys og lovende fremtid for alpinister og klatrere over hele verden.

Black Diamond-produkter og utstyr

Black Diamond-utstyr kan tåle forholdene i fjellmiljøer. Merket designer sine produkter for å tåle kravene til klatring og alpint. Black Diamond-hodelykt er av høy kvalitet og pålitelig for utendørsaktiviteter. De er perfekte hvis du klatrer i lavbelysningsforhold. Black Diamond-hansker tilbyr riktig isolasjon og beholde varmen. Disse hanskene har avtakbare liners som gir ekstra versatilitet. Disse hanskene er tilgjengelige i forskjellige størrelser og materialer. Black Diamond-karabiner er slitesterk for å håndtere bekymringene til ski-tur og fjellklatring. Disse karabinerne har høye styrkeratinger og langvarige materialer som kan tåle miljøeffekter. Black Diamond-sele er allsidig nok til å tilpasse seg klatring og alpintaktiviteter. Den har utvidelsespunkter for utstyr som isøkter eller karabiner for å holde seg komfortabel under alping. Black Diamond-ryggsekker har ski-spesifikke attributter, som ski- eller snowboard-bæremetoder. Black Diamond Camp er egnet for fjellklatring og vintercamping. De har sterke stangstrukturer som kan holde tung snø, og passende ventilasjon for å unngå kondensasjon.
Black Diamond-skoser har stil og unike stilinger. For disse egenskapene blir de stadig mer berømte på listen over klatrere og alpinister. Black Diamond-fjellstaver er justerbare i lengden, som lar folk tilpasse høyden sin til komforten og terrenget. Disse stavene er nyttige når man reiser på forskjellige typer terreng.
Black Diamond-jakker har tapede kantene og vanntette glidelåser som hjelper til å unngå fuktighet fra jakken i våte eller snøete situasjoner. Black Diamond lager disse jakkene av høykvalitetsmaterialer som nylon og polyester.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk