up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Black Diamond

KLIMMATERIAAL

KLIMMATERIAAL

Rugzakken

Rugzakken

VERLICHTING

VERLICHTING

Palen

Palen

Schoenen

Schoenen

Kleding

Kleding

Categorieën

Beschermingen

Dames Kleding

Dames Schoenen

Electronica

Heren Kleding

Heren Schoenen

Herstel En Zorg

Hydratie

Kamperen

Kinder Kleding

Kinder Schoenen

Klimuitrusting

Merchandising

Rugzakken En Koffers

Slaapzakken

Tenten

Verlichting

Wandeluitrusting

Alles( Black Diamond )

Black diamond

Black Diamond startte zijn bedrijf in de enorme ski- en bergsportindustrie in 1957. De toewijding en het harde werk van de medewerkers hebben ertoe bijgedragen dat de gestelde doelen in kortere tijd zijn bereikt. Black Diamond biedt kwaliteitsproducten die je nodig hebt wanneer je van plan bent te skiën en klimmen. Als je een liefhebber bent van klimmen, wandelen, trekking, kamperen en skiën, ben je hier op de juiste plek. Koop de beste kampeerkleding, rugzakken, handschoenen, schoenen en accessoires tegen de meest redelijke prijzen.

Als je graag klimt, kijk dan eens naar de uitrusting die Black Diamond je ter beschikking stelt. Met de Black Diamond-helm om je te beschermen, het harnas en de Momentum-klimschoenen, wordt je klim veiliger.

Black Diamond-wandelschoenen worden steeds populairder vanwege hun elegantie en stijl. Met alle uitrusting zoals stijgijzers, ijsbijlen, handschoenen en stokken, zal de ervaring van skiën of wandelen in besneeuwde gebieden aangenamer zijn om de top van de bergen te veroveren.

clouse menu Afronden