up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Sea To Summit

Sovsäckar

Sovsäckar

Sovmadrass

Sovmadrass

Camp Kök

Camp Kök

Personlig

Personlig

Drybags

Drybags

Tillbehör

Tillbehör

Kategorier

Återhämtning och Vård

Camping

Damkläder

Herrkläder

Marknadsföring

Ryggsäckar och Väskor

Sovsäckar

Tält

Vandringsutrustning

Allt( Sea To Summit )

Sea to summit

Sea To Summit började tillverka lätta bergsprodukter när det var svårt att hitta dem i Australien på 80-talet. 1984 startade företagets grundare, Roland Tyson, sitt företag genom att designa innovativ utrustning för två australiska äventyrare som ville bestiga Mount Everest. De blev så imponerade av kvaliteten på de produkter som hjälpte dem att bestiga Mount Everest som de första australierna. Märket föddes officiellt och fick namnet Sea to Summit 1990 efter stor framgång när konsumenterna kom tillbaka och bad företagets ägare att designa och skapa deras utrustning när de planerade en expedition från Bengaliska havet till toppen av Mount Everest.
Sea To Summit lyckades bli ett prisbelönt märke genom att tillverka de högsta kvalitets- och teknikprodukterna med högteknologiska design som är gjorda för extrema väderförhållanden på grund av deras lätta vikt och hållbarhet. Sea To Summit är nu ett internationellt märke som är välkänt världen över för att göra äventyrsutrustning som säljs i nästan 60 olika länder. Märket designar utmärkta produkter för att göra att du kan resa fritt och säkert i alla miljöer under din äventyrsresa.

Sea To Summit har det bästa utomhusutrustningen

Märket förtjänar kundens förtroende genom att ge dem perfekt utrustning. Man ska alltid föredra komfort med kvalitet när man väljer sovsäck. Sea To Summit sovsäcken är idealisk för att ge tillräcklig komfort och värme även vid de lägsta temperaturerna genom att absorbera fukten och låta dig sova fridfullt. Förutom sovsäckar är Sea to Summit sovmattan en utmärkt lätt produkt som erbjuder större komfort, värme och hållbarhet. Den kan göra stor skillnad i ditt utomhusupplevelse eftersom den lätt kan bäras överallt genom att snabbt blåsa upp och tömma mattan och göra den extra kompakt och bekvämare att flytta.
Märket erbjuder också ett stort sortiment av Sea to Summit kuddar som är mer som en lyxcampingprodukt på grund av sin lätta vikt och supermjuka borstad polyestertyg. Den har en stickad yttre och är också uppblåsbar och tyst eftersom den inte gör något ljud. Denna kudde har olika storlekar och former som gör varje äventyr extra mysigt. Dessutom kan du använda Sea To Summit tält för extra skydd och skydd, eftersom det är den mest hållbara och mångsidiga utrustningen.
Märket introducerar också Sea to Summit torra väskor för att hålla all din mat och dryck väl skyddad. Denna väska är designad för att låta dig utvidga din äventyr längre genom att hålla din mat i de bästa förhållandena under lång tid. Sea To Summit komprimeringssäcken är ett utmärkt alternativ för att lagra fler saker och få plats i din väska kompakt eftersom den kan spara mycket plats och är vattentät.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga